Football Talk

Πρόκριση με νέο «πάρτι» για τον Άρη Λεμεσού - Σοκαριστικός αποκλεισμός για τη Λουντογκόρετς! (video)

Πρόκριση με νέο «πάρτι» για τον Άρη Λεμεσού - Σοκαριστικός αποκλεισμός για τη Λουντογκόρετς! (video)
Οκτώ γκολ και πάλι, στη «συνάντηση» Άρη Λεμεσού - Μπάτε Μπορίσοφ και πρόκριση για τους Κύπριους με συνολικό σκορ 11-5 υπέρ τους! Από την άλλη, η Λουντογκόρετς δέχθηκε γκολ στο 90+2', έχασε πέναλτι στο 90+11' και έμεινε εκτός Champions League!
«Έβρεξε» γκολ και στη ρεβάνς του Άρη Λεμεσού με την Μπάτε Μπορίσοφ. Μετά το 6-2 του πρώτου μεταξύ τους ματς, υπέρ των Κυπρίων, ήρθε ένα νέο μεγάλο σκορ στη Λευκορωσία.

Ο Άρης Λεμεσού επικράτησε με 5-3 (01/08) στην έδρα της Μπάτε Μπορίσοφ και με συνολικό σκορ 11-5 υπέρ του, πήρε το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ράκοβ ή Καραμπάγκ (3-2 υπέρ της Ράκοβ των Σβάρνα και Παπανικολάου το πρώτο ματς).

Ο Μπαμπίκα «άνοιξε» το σκορ στο 8ο λεπτό. Ο Γκρόμικο ισοφάρισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 25', αλλά Γκομίς (26') και Καζού (35') έδωσαν «αέρα» δύο τερμάτων στον Άρη, πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η Μπάτε μείωσε με τον Μαρτίνοφ στο 48', αλλά Μπένγκτσον (56') και Στεπίνσκι (74') «τελείωσαν» το ματς. Εν τέλει, ο Λάπτεβ απλώς διαμόρφωσε το 5-3 ως τελικό σκορ, με πέναλτι στο 90+2'.

Στο έτερο παιχνίδι των 21:00 (01/08), ο Ντεσπότοφ έδωσε το προβάδισμα στη Λουντογκόρετς στο 15ο λεπτό, αλλά στο τέλος της βραδιάς, έγινε ο μοιραίος για τους Βούλγαρους.

Η Ολίμπια Λιουμπλιάνας έφερε... τούμπα το ματς, με τα γκολ του Έλσνικ (18', πεν. 90+2') και παρότι λίγο έλειψε να χάσει την πρόκριση στο 90+11', ο Ντεσπότοφ αστόχησε στο πέναλτι και σε συνδυασμό με το 1-1 μεταξύ των δύο ομάδων, του πρώτου ματς, ήρθε ο αποκλεισμός για τη Λουντογκόρετς.

Στην τελευταία αναμέτρηση της βραδιάς, η Σλόβαν Μπρατισλάβας πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο με συνολικό σκορ 3-2, αφού έμεινε εντός έδρας στο 2-2 με τη Ζρινιέσκι.

Ο Κάβριτς έκανε το 1-0 στο 5', με τον Ζουμπέρου να διπλασιάζει τα γκολ των Σλοβάκων στο 66'. Ο Μπάρισιτς μείωσε σε 2-1 στο 75', ενώ ο Ίβανσιτς απλώς διαμόρφωσε το τελικό σκορ (2-2) στο 90+3'.

Επόμενος αντίπαλος για την Ολίμπια Λιουμπλιάνας από το ζευγάρι Ζάλγκιρις Βίλνιους - Γαλατάσαραϊ (2-2 το πρώτο μεταξύ τους ματς), ενώ για τη Σλόβαν Μπρατισλάβας από το Σέριφ Τίρασπορ - Μακάμπι Χάιφα (1-0 υπέρ της Σέριφ το πρώτο ματς).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0