Football Talk

Γεντβάι: «Οι πολλές μεταγραφές της Μαρσέιγ, ίσως είναι πλεονέκτημα για εμάς»

Γεντβάι: «Οι πολλές μεταγραφές της Μαρσέιγ, ίσως είναι πλεονέκτημα για εμάς»

Όσα δήλωσε ο Τιν Γεντβάι, μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Τιν Γεντβάι μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV, μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο (01/08, 2-2) και την πρόκριση των «πρασίνων», στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου τους περιμένει η Μαρσέιγ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς:

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Γνωρίζαμε πως η Ντνίπρο θα ερχόταν για να παλέψει. Έπρεπε να είμαστε υπεύθυνοι, αφού εκπροσωπούσαμε τον σύλλογο στην Ευρώπη.

Ίσως του αφήσαμε πολύ την μπάλα, να μην ήμασταν τόσο επιθετικοί σε κάποια σημεία, με μεγάλα κενά ανάμεσα στις γραμμές. Είναι ακόμη αρχή της σεζόν, ευτυχώς έγινε τώρα, για να διορθώσουμε τα λάθη, αφού μας περιμένει η Μαρσέιγ».

Για το ματς με τη Μαρσέιγ:

«Η Μαρσέιγ είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στη Γαλλία, με πολλές και σπουδαίες μεταγραφές και νέο προπονητή. Βρίσκεται στο αρχικό της στάδιο.

Ίσως αυτό είναι το πλεονέκτημά μας. Δεν σημαίνει πως όταν κάνεις πολλές μεταγραφές και έχεις προπονητή με νέες ιδέες, θα έχεις άμεσα αποτελέσματα.

Εμείς έχουμε παίξει κάποια παιχνίδια, πρέπει να βελτιωθούμε. Το παιχνίδι θα είναι πιο ανοιχτό, με μεγαλύτερη ένταση στις μονομαχίες, αλλά ας κερδίσει ο καλύτερος».

Για την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό:

«Όλοι στην ομάδα μιλούν πολύ καλά αγγλικά. Είμαστε μία ομάδα πολυπολιτισμική και αυτό είναι καλό, γιατί έχουμε μία κοινή γλώσσα, την οποία πρέπει να έχουμε και στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα με υποστηρίζει και με βοηθά. Γνωρίζουν πως προπονούμαι εδώ και δύο εβδομάδες, μετά από μία αποχή αρκετών μηνών.

Ο προπονητής μας έχει δώσει τις κεντρικές αγωνιστικές ιδέες και είμαστε σε καλό επίπεδο».

Για τις θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί:

«Ο προπονητής ξέρει πως στη Γερμανία έπαιξα και δεξιά. Όπως είπα είμαι στη διάθεση της ομάδας, για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, όπου και όποτε χρειαστεί. Ο στόχος είναι πάντοτε να κοιτάμε τη νίκη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0