Football Talk

Προκριματικά Conference League: «Σφράγισε» την πρόκριση η Φενερμπαχτσέ με πρωταγωνιστή Μπατσουαγί

Προκριματικά Conference League: «Σφράγισε» την πρόκριση η Φενερμπαχτσέ με πρωταγωνιστή Μπατσουαγί

Στη ρεβάνς του δεύτερου γύρου των προκριματικών του Europa Conference League, η Φενερμπαχτσέ συνέτριψε ξανά την Ζίμπρου Κισινάου (01/08, 4-0) και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης.

Στον πρώτο αγώνα, η Φενερμπαχτσέ επιβλήθηκε της Ζίμπρου Κισινάου με «5άρα». Τα γκολ των Καντίογλου (11’), Κεντ (15’), Τζέκο (61’), Σιμάνσκι (63’) και Κινκ (88΄) «καθάρισαν» την νίκη της ομάδας. Αντίστοιχη η λογική και στη ρεβάνς, εκτός έδρας, με την απόλυτη κυριαρχία του τουρκικού συλλόγου (4-0).

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ομαλά, με την ομάδα του Ισμαΐλ Καρτάλ να μην χρειάζεται να ιδρώσει πολύ μετά την προηγούμενη απόδοσή της. Η Ζίμπρου βρέθηκε απέναντι σε αντίπαλο μεγαλύτερων κυβικών από εκείνη, έχοντας καταλάβει πως δύσκολα σώζεται η κατάσταση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η τούρκικη ομάδα γκρέμισε κάθε όνειρο ανάκαμψης της αντιπάλου του, σκοράροντας ακόμη τέσσερα γκολ (Τάντιτς 48’, Μπατσουαγί 57’ και 59’, Γιούκσεκ 77’).

Μετά τον θρίαμβό της, η Φενερμπαχτσέ αναμένει τον νικητή του ζευγαριού ΝτιφερντάνζΜάριμπορ για την επόμενη αναμέτρησή της.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0