Football Talk

«Η ΑΕΚ θέλει τον Ραμάλιο και ετοιμάζει πρόταση στην Αϊντχόφεν!» (video)

«Η ΑΕΚ θέλει τον Ραμάλιο και ετοιμάζει πρόταση στην Αϊντχόφεν!» (video)
Δημοσίευμα από την Ολλανδία κάνει λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ, για τον Βραζιλιάνο στόπερ της Αϊντχόφεν, Αντρέ Ραμάλιο. Τι αναφέρει η πλευρά της «Ένωσης».
Στο «στόχαστρο» της ΑΕΚ βρίσκεται ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός της Αϊντχόφεν, Αντρέ Ραμάλιο, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ολλανδίας.

Όπως αναφέρει ο Ρικ Έλφρινκ, δημοσιογράφος της «Eindhovens Dagblad / AD Sportwereld», η «Ένωση» ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο στόπερ και μάλιστα, ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

«Η ΑΕΚ θέλει τον αμυντικό, Ραμάλιο της PSV Αϊντχόφεν και θα κάνει πρόταση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η προσφορά μπορεί να είναι στα 3 εκατ. ευρώ και θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών τις επόμενες ημέρες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως ο Ραμάλιο, κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο μέτρησε 45 εμφανίσεις με την Αϊντχόφεν, εντός κι εκτός Ολλανδίας, ενώ υπήρξε συμπαίκτης με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς στη Σάλτσμπουργκ, από το 2017 έως το 2021.

Πρόκειται για παίκτη γεννημένο στη Βραζιλία μεν, αλλά με κοινοτικό (ιταλικό) διαβατήριο δε. Αγωνίζεται στην Αϊντχόφεν από το 2021 και δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί της έως το 2024. Είναι ένας παίκτης ικανός στο ψηλό παιχνίδι (ύψος 1.82 μ.), αλτικός και καλός με την μπάλα στα πόδια, που αγωνίζεται είτε ως δεξιός, είτε ως αριστερός στόπερ.

Από την πλευρά της, πάντως, το ενδιαφέρον για τον Ραμάλιο διαψεύδεται.





www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0