Football Talk

Μουντιάλ γυναικών: Πρόκριση με «εξάδα» για την Αγγλία, έκανε το χρέος της η Δανία! (video)

Μουντιάλ γυναικών: Πρόκριση με «εξάδα» για την Αγγλία, έκανε το χρέος της η Δανία! (video)

Τρία στα τρία και πρωτιά στον 4ο όμιλο για την Αγγλία, με «εξάρα» απέναντι στην Κίνα (1-6), την ώρα που η Δανία επικράτησε με 2-0 της Αϊτής.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή η Αγγλία, η οποία φρόντισε να αποδείξει στις τρεις αγωνιστικές του 4ου ομίλου που είχε στην διάθεσή της, ποιος είναι το… αφεντικό του γκρουπ.

Δεν δέχθηκε γκολ σε 180 αθροιστικά αγωνιστικά λεπτά και όταν αυτό συνέβη από το σημείο του πέναλτι, απέναντι στην Κίνα, ουδεμία σημασία είχε, από τη στιγμή που τα «τρία Λιοντάρια» επικρατούσαν με το ευρύ 6-1.

 

Άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με την Ρουσό και από το 26’ μέχρι και το 41’, φρόντισαν να «τελειώσουν» κάθε συζήτηση, αναφορικά με την υπόθεση - νίκη. Χεμπ και Τζέιμς ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0, για να έρθουν η Κέλι και η Ντάρι, στο 77’ και το 84’ αντίστοιχα, και να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα.



Την ίδια ώρα, η Δανία μπορεί να δυσκολεύτηκε και να είδε δύο γκολ της να ακυρώνονται, όμως ήταν ανώτερη της Αϊτής και πανηγύρισε τη νίκη με 2-0, χάρη σε ένα γκολ από νωρίς, από την Χάρντερ.

Η μέσος της Μπάγερν Μονάχου άνοιξε το σκορ με την συμπλήρωση… ημιώρου στο ματς και από εκεί και πέρα, η Δανία κυριάρχησε. Η ίδια παίκτρια έκανε το 2-0 στο 83’, για να τελειώσει οριστικά το τρίποντο, αλλά το γκολ της ακυρώθηκε για φάουλ, με την Τρόελσγκααρντ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 100'!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0