Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν – Ίντερ 1-2: Ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά και νίκη για τους «νερατζούρι»! (video)

Παρί Σεν Ζερμέν – Ίντερ 1-2: Ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά και νίκη για τους «νερατζούρι»! (video)

Η Ίντερ «χτύπησε» στο φινάλε, έκανε την ανατροπή απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν και τελικά πήρε τη νίκη με 2-1, στο φιλικό που διεξήχθη στο Τόκιο.

«Γεμάτο» φιλικό ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Ίντερ. Οι δύο ομάδες δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο Τόκιο, σε ένα ματς με αρκετές φάσεις, αλλά και ωραία γκολ.

Οι Παριζιάνοι κατάφεραν να προηγηθούν λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, αλλά οι «νερατζούρι» δεν πτοήθηκαν. Βρήκαν δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά στο τελευταίο διάστημα της αναμέτρησης και έτσι πανηγύρισαν τη νίκη με 2-1.

Είχε τον πρώτο λόγο η Παρί στο πρώτο 45λεπτο, με τον Μάρκο Ασένσιο να πρωταγωνιστεί στις δύο μεγαλύτερες της ομάδας του σε αυτό το διάστημα. Στο 8’ είδε τον Στάνκοβιτς να αποκρούει το σουτ του σε κόρνερ, ενώ λίγο αργότερα, στο 14’, η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι.

Το δεύτερο μέρος βρήκε και πάλι τους Γάλλους να προσπαθούν να φτάσουν πρώτοι στο γκολ. Αυτό έγινε τελικά στο 63’, όταν ο Βιτίνια με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή, την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Η Ίντερ, ωστόσο, πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης και τελικά δεν έφτασε απλώς σε αυτό, αλλά στην ολική ανατροπή. Αρχικά, ο Εσπόζιτο έφερε το ματς σε ισορροπία στο 81’ με ωραίο πλασέ, για να έρθει ο Σένσι στο 83’ και να γράψει το τελικό 2-1, βρίσκοντας εύκολα δίχτυα μέσα από την μεγάλη περιοχή.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0