Football Talk

Κούτσερ: «Πολύ έμπειρος ο Παναθηναϊκός, στο πρώτο ματς μας βγήκε εκνευρισμός»

Κούτσερ: «Πολύ έμπειρος ο Παναθηναϊκός, στο πρώτο ματς μας βγήκε εκνευρισμός»

Όσα δήλωσε ο προπονητής της Ντνίπρο, Ολεκσάντερ Κούτσερ, στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (31/07), πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (01/08, 20:30) για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το βράδυ της Δευτέρας (31/07), ο προπονητής της Ντνίπρο, Ολεκσάντερ Κούτσερ, μίλησε συνέντευξη Τύπου, πριν τη ρεβάνς του 3-1 κατά των Ουκρανών απέναντι στον Παναθηναϊκό, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, που διαθέτει πολλούς παίκτες με σπουδαία προσόντα, όπως είναι ο Τζούριτσιτς, ο Γεντβάι, ο Μπερνάρ, ο Σποράρ. Έχουν μια πολύ δυνατή επίθεση που παίζει καλό ποδόσφαιρο και ξέρει πώς να παίξει σωστό ποδόσφαιρο. Αυτό που μας συνέβη στο πρώτο παιχνίδι, οφειλόταν φυσικά στο γεγονός ότι μας έλειπε η εμπειρία που είχε ο Παναθηναϊκός.

Παίζουμε μόλις δεύτερη χρονιά στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και η πρόκριση στο Champions League ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Κάπου φοβηθήκαμε λίγο, ίσως αγχωθήκαμε και μας βγήκε εκνευρισμός. Αποτύχαμε στο πρώτο ημίχρονο και δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που όλοι συμφωνούμε πως μπορούμε να παίξουμε.

Φυσικά, για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα αύριο (σ.σ. Τρίτη, 1/8), πρέπει να είμαστε επιθετικοί, με μεγάλη επιθυμία. Πρέπει να δείξουμε σε όλους ότι είμαστε Ουκρανοί που γνωρίζουμε τον στόχο μας και προχωράμε προς αυτόν».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0