Football Talk

Πρωταθλήτρια Ευρώπης χωρίς μεταγραφές: Γουέστ Χαμ, μην γίνεις η νέα… Λέστερ!

Πρωταθλήτρια Ευρώπης χωρίς μεταγραφές: Γουέστ Χαμ, μην γίνεις η νέα… Λέστερ!

Φτάσαμε 31 Ιουλίου και υπάρχει ακόμη ομάδα που δεν έχει προβεί σε κάποια μεταγραφική κίνηση, ενώ αγωνίζεται στην Premier League! Ο λόγος για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Γουέστ Χαμ, η οποία θα πρέπει να υπολογίσει ως παράδειγμα προς αποφυγή, την περσινή πορεία της Λέστερ, που έκανε μεταγραφή την 1η Σεπτεμβρίου και εν τέλει υποβιβάστηκε.

Είναι δυνατό να είναι ανοιχτό και επίσημα, εδώ και ένα μήνα το μεταγραφικό παζάρι, και να υπάρχει ομάδα που δεν έχει προβεί σε κάποια προσθήκη, ενώ αγωνίζεται στην Premier League;

Φυσικά και είναι. Και αν ο νους σας πηγαίνει στη Λούτον, στην Μπέρνλι ή στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, επειδή αισίως ανέβηκαν στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και το μέγεθός τους είναι μικρότερο των υπολοίπων, κάνετε λάθος.

Διότι η μοναδική ομάδα της Premier League που δεν έχει αγοράσει ούτε έναν ποδοσφαιριστή, είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Συζητάμε για την Γουέστ Χαμ του Ντέιβιντ Μόγιες, η οποία πριν από μερικούς μήνες, κατέκτησε το δεύτερο Europa Conference League που έλαβε χώρα ποτέ, με τον Ντέκλαν Ράις να είναι ο πρώτος αρχηγός της στον 21ο αιώνα, που σηκώνει πρώτος τρόπαιο!

Διαβάστε περισσότερα στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0