Football Talk

Φερμίν Λόπεθ: Ζει και αναπνέει για την Μπαρτσελόνα και έπεισε τον Τσάβι (video)

Φερμίν Λόπεθ: Ζει και αναπνέει για την Μπαρτσελόνα και έπεισε τον Τσάβι (video)
Ο 20χρονος που… τρελάθηκε. Που νίκησε τον Κουρτουά με «βολίδα», που περισσότερο είχε τσαγανό, πέρα από τεχνική και δύναμη. Που πανηγύρισε σαν τρελός το γκολ που «σέρβιρε» στο φιλικό clasico. Και που πλέον διεκδικεί θέση στις σκέψεις του Τσάβι, ο οποίος πείστηκε πως ο Φερμίν είναι έτοιμος!

Ο νεαρός χαφ είναι προϊόν της Masia και είναι από τα πιο… τρελαμένα παιδιά που έχουν αναδειχθεί από εκεί, τα τελευταία χρόνια. Ο Φερμίν Λόπεθ περίμενε πως και πως την ευκαιρία του και την παρουσίαση στον κόσμο της Μπαρτσελόνα και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο. Κι ας ήταν σε φιλικό ματς. 

Φιλικό clasico δεν υπάρχει και δεν πρόκειται να υπάρξει. Και οι ποδοσφαιριστές των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ το απέδειξαν αυτό και με τον καυγά τους κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του περασμένου Σαββάτου.

 


Ο Λόπεθ εισήχθη στον αγωνιστικό χώρο περίπου για το τελευταίο ημίωρο. Και η αλήθεια είναι ότι ήξερε από το προηγούμενο βράδυ πως θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής. Και φυσικά… έχασε τον ύπνο του. «Με πήρε τηλέφωνο και δεν το πίστευε! Έμεινε ξύπνιος όλη τη νύχτα! Του έλεγα πως επιτέλους έφτασε η στιγμή του» ανέφερε ο πατέρας του νεαρού ποδοσφαιριστή για ό,τι συνέβη στο ντέρμπι με τους «μερένγκες».


Βρέθηκε στην Μπαρτσελόνα το 2016, όταν και μετακινήθηκε εκεί από την Ρεάλ Μπέτις. Διένυσε όλη τη διαδρομή στα τμήματα υποδομής του κλαμπ. Έκανε τα πάντα. Έδωσε τα πάντα. Και φυσικά είναι ακόμα στην αρχή.

Πέρυσι, παραχωρήθηκε δανεικός στην Linares, στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Εκεί «ψήθηκε» λίγο παραπάνω και παρά το γεγονός πως αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου σκόραρε 12 φορές και είχε 4 ασίστ, αποκομίζοντας σπουδαίες και απόλυτα διδακτικές εμπειρίες.


Αυτό ήταν. «Είναι έτοιμος να παίξει, έχει τρομερό χαρακτήρα, έχει σπουδαίο ταλέντο και παίζει και με τα δυο πόδια. Μπορεί να προσφέρει αυτό που μας έλειπε πέρυσι σε ό,τι αφορά στην τελική πάσα.

Δεν φοβάται καθόλου κι αυτό φάνηκε. Και όταν τα βλέπω όλα αυτά σε κάθε προπόνηση, θέλω να του δίνω χρόνο για να πάρει και αυτοπεποίθηση» είπε χαρακτηριστικά ο Τσάβι μετά το εντυπωσιακό 3-0 επί της Ρεάλ και την συμμετοχή του Φερμίν που… ξεκίνησε να γίνεται γνωστός στον ποδοσφαιρικό πλανήτη.


Απόδειξη αυτού, το γεγονός πως ο 20χρονος χαφ πριν από την εμφάνισή του στο ματς με τους Μαδριλένους είχε 82,8 ακόλουθους στα social media και μετά την συμμετοχή του, «εκτοξεύθηκαν» οι αριθμοί με περισσότερους από 435.000 followers να έχουν καταγραφεί πλέον στον λογαριασμό του στο Instagram.

 

Κώστας Ζάλιαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0