Football Talk

Ιδιαίτερη προσοχή στα λέιζερ και τα καπνογόνα ζητάει ο Παναθηναϊκός!

Ιδιαίτερη προσοχή στα λέιζερ και τα καπνογόνα ζητάει ο Παναθηναϊκός!

Τεράστια προσοχή ζητάει από τους οπαδούς του για το παιχνίδι με την Ντνίπρο ζητάει ο Παναθηναϊκός, σε ότι αφορά την χρήση των λέιζερ και των καπνογόνων.

Η ρεβάνς με την Ντνίπρο πλησιάζει και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Europa League, ενώ παράλληλα να διεκδικήσει μέχρι τέλους ότι μπορεί να πάρει από το Champions League. Από την ομάδα έχει «χτυπήσει» ένα καμπανάκι για να διαφυλαχθεί η ομάδα, σε ότι αφορά την χρήση λέιζερ και το άναμμα των καπνογόνων που μπορούν να φέρουν την UEFA σε θέση να τιμωρήσει βαριά το σύλλογο.

Από τον Παναθηναϊκό λοιπόν, διευκρινίζουν ότι η UEFA είναι εξαιρετικά αυστηρή στα συγκεκριμένα ζητήματα και η ποινή που μπορεί να αποδώσει είναι μέχρι και τιμωρία έδρας. Ο κάθε φίλαθλος θα πρέπει φυσικά να… είναι κύριος του εαυτού του, αλλά για να αποφευχθούν περισσότερες «ανωμαλίες» ο καθένας θα πρέπει να έχει την προσοχή του και γύρω του για να μην τιμωρηθεί η Λεωφόρος!

Να σημειωθεί πως η ΠΑΕ πρόκειται να τοποθετηθεί και με επίσημη ανακοίνωση της, ζητώντας τα παραπάνω από τους φιλάθλους της.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0