Football Talk

Άστον Βίλα - Μπρέντφορντ 3-3: «Σόου» των Άγγλων στην Αμερική, το… έκανε ξανά ο Έμερι! (video)

Άστον Βίλα - Μπρέντφορντ 3-3: «Σόου» των Άγγλων στην Αμερική, το… έκανε ξανά ο Έμερι! (video)

Τρομερό φιλικό έλαβε χώρα επί αμερικανικού εδάφους ανάμεσα στην Άστον Βίλα και την Μπρέντφορντ, με το τελικό 3-3 μεταξύ των δύο ομάδων να το επιβεβαιώνει πλήρως.

Τι και αν πριν από μία εβδομάδα η Άστον Βίλα είχε μείνει στην ισοπαλία με τη Νιούκαστλ, σε ένα ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά κατάφερε να ανατρέψει χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του Εμιλιάνο Μπουεντία;

Δεν πτοήθηκε από τα τρία γκολ που δέχθηκε και το τελικό 3-3, συνεχίζει να πορεύεται με την ίδια λογική και το απέδειξε περίτρανα στο νέο… 3-3 που έλαβε χώρα στην Αμερική, απέναντι στην Μπρέντφορντ.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από το 22ο λεπτό, χάρη στα γκολ των Εμπουεμό και Ντασίλβα, αλλά φρόντισε να ανατρέψει την κατάσταση, πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος.

Κόνσα, Ντιαμπί, με το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα, και Κας, έκαναν το 3-2, για να έρθει ο Μπαπτίστ και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, στο 67’, έξι λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.

Η χαρά του ποδοσφαίρου από τον Ουνάι Έμερι και τους παίκτες του, συνεχίζει να δέχεται τουλάχιστον δύο γκολ σε τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις η ομάδα του Τόμας Φρανκ, που δεν είχε στην αποστολή της φυσικά τον Ράγια, που οδεύει προς την Άρσεναλ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0