Football Talk

Μαρτίνεθ: «Όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι, τα λάθη τα πληρώνεις ακριβά»

Μαρτίνεθ: «Όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι, τα λάθη τα πληρώνεις ακριβά»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στάθηκε στα λάθη του Ολυμπιακού, που ήταν υπαίτια για την ήττα με 2-0 από την Νόριτς.

Η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού σε φιλικό προετοιμασίας ήρθε στην Αγγλία, αφού έχασε με 2-0 από τη Νόριτς.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε στην Cosmote TV για το παιχνίδι και έδειξε την απογοήτευση του για τα λάθη της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς«Όπως σε όλα τα ματς υπήρχαν παίκτες που είχαν παίξει λίγα λεπτά και παίκτες που είχαν δείξει σημάδια κόπωσης. Υπάρχει ο Χουάνγκ ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί πολύ, ο Μαντί Καμαρά που είχε παίξει 2 παιχνίδια και ο Φρέιρε που έκανε ντεμπούτο. Είχαμε ευκαιρίες να ξεκουράσουμε παίκτες και να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλους.

Σήμερα αυτό που μου άρεσε ήταν τα πρώτα λεπτά, μπήκαμε καλά, αλλά δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε. Τα λάθη τα πληρώνεις ακριβά, μπορούσαμε να αποφύγουμε τα γκολ που δεχτήκαμε. Δεν μιλάω μόνο για τα γκολ, δίναμε τη μπάλα χωρίς να χρειάζεται»

Για το που χρειάζεται περισσότερο δουλειά ο Ολυμπιακός, άμυνα ή επίθεση: «Στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να διαχωρίσεις άμυνα η επίθεση, είναι σύνολο. Στα καλά πρωτάθλημα και στο ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε 11 παίκτες επιτίθονται και 11 αμύνονται»

Για το αν έχει καταλήξει στους βασικούς«Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε τρία ματς την εβδομάδα. Όλοι θα είναι απαραίτητοι. Χρειαζόμαστε πολλούς παίκτες γιατί θα έχουμε πολλές υποχρεώσεις»

Για το αν μπορεί να κάνει τον Ολυμπιακό «ισπανική ομάδα»«Ο Ολυμπιακός είναι μία ελληνική ομάδα, η καλύτερη στην Ελλάδα. Έχουμε έρθει για να σεβαστούμε την ιστορία του συλλόγου και να να βοηθήσουμε την ομάδα να παίζει αυτό που θέλει ο κόσμος. Ήρθαμε σε αυτή τη μικρή προετοιμασία για να παίξουμε με δύσκολες ομάδες. Στόχος μας να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Είμαι ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα μας. Θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα με λίγους τραυματισμούς. Αυτά τα δύο ματς μας έχουν βοηθήσει να ανεβάσουμε το επίπεδό μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0