Football Talk

Νόριτς – Ολυμπιακός 2-0: Οι πολλές αλλαγές και τα… λάθη έφεραν την ήττα στους «ερυθρόλευκους» (video)

Νόριτς – Ολυμπιακός 2-0: Οι πολλές αλλαγές και τα… λάθη έφεραν την ήττα στους «ερυθρόλευκους» (video)

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με πολλά νέα πρόσωπα στο φιλικό απέναντι στη Νόριτς και έχασε με 2-0 στο «Κάροου Ρόουντ». Αρκετά συμπεράσματα μπορεί να κρατήσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά κυρίως θα θέλει η ομάδα του να εξαλείψει τα εύκολα λάθη που πραγματοποίησε, με τον Τζολάκη να έχει μερίδιο ευθύνης στο δεύτερο γκολ των «καναρινιών». Ανεπίσημο ντεμπούτο για τον Νίκολας Φρέιρε, βασικός ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Μερικές ημέρες μετά την φιλική νίκη επί της Ρέιντζερς, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έκανε πολλές αλλαγές και είδε τον Ολυμπιακό να χάνει με 2-0 από την Νόριτς. Αρκετές οι αδυναμίες σε άμυνα και επίθεση, με τον Ισπανό τεχνικό να βλέπει νέα πρόσωπα, ενώ ο Νίκολας Φρέιρε φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα των «ερυθρολεύκων» και ο Δημήτρης Γιαννούλης ήταν βασικός για τα «καναρίνια».

Η ελληνική ομάδα πίεζε ψηλά στο πρώτο μέρος και κατάφερε σε αρκετές περιπτώσεις να κερδίσει την μπάλα στο αντίπαλο μισό του γηπέδου, ωστόσο δεν δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ. Η Νόριτς σκόραρε στο 18ο λεπτό με τον ΜακΛιν, μετά από απομάκρυνση της άμυνας του Ολυμπιακού σε φάση διαρκείας, με το σουτ του Σκωτσέζου από μακριά να βρίσκει στον Ιμπόρα και να αλλάζει πορεία, ξεγελώντας τον Τζολάκη.

Ο Βρουσάι έχασε μία ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 47’, όμως το δεύτερο γκολ ήρθε δύο λεπτά αργότερα. Ο Σάρα εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Τζολάκης δεν υπολόγισε σωστά και ο Γκίμπσον του πήρε την κεφαλιά στον αέρα, με τον Σάρτζεντ να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα.

Στο 59ο λεπτό ο Νίκολας Φρέιρε πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και φόρεσε για πρώτη φορά τα «ερυθρόλευκα», ενώ λίγο αργότερα ο Δημήτρης Γιαννούλης αντικαταστάθηκε.

Συνθέσεις:

Νόριτς (Ν. Φάρκε): Γκαν, Ντάφι (46’ Ομομπαμιντέλε), Μπαρνς (75’ Γκιμπς), Φάσναχτ (46’ Ρόου), Σάρα, Γιαννούλης, Γκίμπσον (60’ Σπρίνγκετ), ΜακΛιν, Σάρτζεντ (60’ Πλατσέτα), Στέισι, Ερνάντες.

Ολυμπιακός (Ν. Μαρτίνεθ): Τζολάκης, Ραμόν, Ντόι (60’ Μαντί Καμαρά), Ρέτσος, Ρόντινεϊ (46’ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (60’ Φρέιρε), Α. Καμαρά (46’ Φορτούνης), Μασούρας (60’ Ελ Αραμπί), Ιμπόρα, Βρουσάι (60’ Καρβάλιο), Μπιέλ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0