Football Talk

Μοχαμάντι: «Είχα προτάσεις, αλλά αποφάσισα να μείνω στην ΑΕΚ»

Μοχαμάντι: «Είχα προτάσεις, αλλά αποφάσισα να μείνω στην ΑΕΚ»
Όσα δήλωσε ο Μίλαντ Μοχαμάντι σε συνέντευξή του, σε ΜΜΕ της χώρας του. Η ΑΕΚ, οι προτάσεις που αρνήθηκε για χάρη της και ο Ματίας Αλμέιδα.
Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Μίλαντ Μοχαμάντι, στο Sarpoosh, ΜΜΕ της χώρας του.

Ο 29χρονος Ιρανός μπακ αναφέρθηκε τόσο στις προτάσεις που είχε, όσο και στην επιλογή του να παραμείνει στην Ελλάδα. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να μιλήσει για την ιδιαίτερη σχέση που έχουν αναπτύξει οι παίκτες της «Ένωσης», με τον Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είχα διάφορες προτάσεις από αρκετές ομάδες, αλλά με την τωρινή κατάσταση στην ομάδα, με τους χειρισμούς της διοίκησης του συλλόγου και της παρουσίας ενός προπονητή που ξέρει πως να δουλεύει σωστά, αποφάσισα να μείνω στην ΑΕΚ και να υπηρετήσω την ομάδα. Είχαμε μια συζήτηση με τον προπονητή της Έστεγκλαλ, αλλά φέτος δεν προχώρησε.

Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι σε καλές ευρωπαϊκές ομάδες εδώ και αρκετά χρόνια. Είναι πολύ δύσκολο να αγωνίζεσαι ως πλάγιος μπακ και να παίζεις σε αυτό το επίπεδο για αρκετά χρόνια στην Ευρώπη. Πρέπει να είσαι εξαιρετικός σε αυτό. Παίζω εδώ και οκτώ χρόνια σε καλές ευρωπαϊκές λίγκες και όπως ξέρετε στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί σε ένα ή δύο χρόνια. Θα δούμε τι είναι γραπτό να συμβεί.

Όταν ήρθε ο Αλμέιδα στην ομάδα υπήρξε μεγάλη αλλαγή. Η ομάδα είναι ενωμένη και όλοι οι παίκτες τον αγαπάμε. Είναι ένας προπονητής που έχει μεταμορφώσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Πέρυσι, μετά από χρόνια, κατακτήσαμε το νταμπλ. Είμαι χαρούμενος που δουλεύω με τον Αλμέιδα, πρόκειται για έναν μοντέρνο προπονητή».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στη συνύπαρξή του με τον Εχσάν Χατζισαφί, με τον οποίο αγωνίζονται στην ίδια θέση, τόσο στην εθνική ομάδα του Ιράν, όσο και την ΑΕΚ.

«Είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια, αλλά είμαστε επαγγελματίες και κάνουμε τη δουλειά μας. Έπειτα είναι δουλειά του προπονητή να αποφασίσει ποιος θα αγωνίζεται. Είναι πολύ καλό που δύο συμπατριώτες είναι μαζί σε μια ευρωπαϊκή ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα στον Εχσάν που τον θεωρώ αδερφό μου.

Μετά το Μουντιάλ τραυματίστηκα και αυτό με κράτησε εκτός Εθνικής ομάδας. Αλλά ευτυχώς τώρα είμαι ξανά στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση και μπορώ να βοηθήσω την Εθνική ομάδα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0