Football Talk

O Λουίς Ενρίκε «θέλει» reunion με Πέδρι και η Παρί είναι έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα των 110 εκατ. ευρώ!

O Λουίς Ενρίκε «θέλει» reunion με Πέδρι και η Παρί είναι έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα των 110 εκατ. ευρώ!

Ο νεοφερμένος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, θα κινήσει γη και ουρανό για να αποκτήσει τον Πέδρι με την ομάδα να είναι διατεθειμένη να πραγματοποιήσει την επιθυμία του πληρώνοντας τη ρήτρα των 110 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Παρί είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για όλα και να κάνει την έκπληξη· να προσθέσει στο ρόστερ της ένα από τα next big things της Μπαρτσελόνα: τον Πέδρι.

Η αθλητική σελίδα «PSG COMMUNITY» αναφέρει πως ο Ενρίκε κινεί τα νήματα, κάνοντας ξεκάθαρο στη διοίκηση πως ο Ισπανός διεθνής πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα παρά την εξωπραγματική ρήτρα.

Ο σύλλογος δεν φαίνεται να προβληματίζεται από το ποσό των 110 εκατομμυρίων ευρώ, έχοντας ήδη αναθέσει στον Αντέρο Ενρίκε τον ρόλο του διαπραγματευτή με την Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πέδρι αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, αφού θα χαιρόταν να συνεργαστεί ξανά με τον πρώην προπονητή του στην Εθνική Ισπανίας. Ο ίδιος έχει δηλώσει πάμπολλες φορές ότι δεν σκοπεύει να φύγει από τη Βαρκελώνη – τουλάχιστον όχι στη φάση που βρίσκεται τώρα – ενώ και ο Λαπόρτα είχε δηλώσει πως δεν σκέφτεται καν την πώλησή του, μεταξύ άλλων σταρ των «μπλαουγκράνα». Εφόσον καλυφθεί η ρήτρα των 110 εκατ. ευρώ, η μεταγραφή θα βρίσκεται μόνο στα χέρια του παίκτη.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0