Football Talk

Ουτρέχτη - Κηφισιά 1-1: Πρώτο δείγμα θετικό κι ας την «πλήγωσε» ο Δουβίκας

Ουτρέχτη - Κηφισιά 1-1: Πρώτο δείγμα θετικό κι ας την «πλήγωσε» ο Δουβίκας
Η Κηφισιά ήρθε ισόπαλη (28/07, 1-1) στο πρώτο της φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, κόντρα στην Ουτρέχτη.
Ισόπαλη (28/07, 1-1) με την Ουτρέχτη στο πρώτο φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους η Κηφισιά! Το σύνολο του του Γιάννη Αναστασίου παρουσίασε καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Η Ουτρέχτη άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με πλασέ του Τάσου Δουβίκα μέσα από την περιοχή, με την Κηφισιά όμως να αντιδρά γρήγορα και να ισορροπεί την κατάσταση. Ο Νικολάς Αντερέγκεν (21′) και ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς (26′) απείλησαν, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι και στις δύο περιπτώσεις.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε με τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς να είναι εύστοχος από την άσπρη βούλα στο 36ο λεπτό, σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Πάνου Πρίτσα.

Στο δεύτερο μέρος, αμφότερες οι ομάδες έκαναν αρκετές αλλαγές, με τον ρυθμό να πέφτει σταδιακά και το σκορ να παραμένει ίδιο μέχρι το φινάλε.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι της Κηφισιάς είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 31 Ιουλίου απέναντι στην Φρανκ Μπορέν του Βελγίου.



Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Σμπώκος, Σάκιτς, Βαφέας, Τσάπαν, Παπασάββας, Πέιος, Παρράς, Αντερέγκεν, Πρίτσας, Οζέγκοβιτς.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Κρίστινσον, Μπάκος, Μασούρας, Μπαρμπόσα, Σπίνος, Αντούνες, Κωνσταντακόπουλος, Δημοσθενιάδης, Νίνης, Τεττέι.

Η αρχική ενδεκάδα της Ουτρέχτης: Ντε Κέιτσερ, Φαν ντερ Μάαρελ, Γιάγκο, Γιένσεν, Μπρούερς, Δουβίκας, Μπουθ, Μαρουάν, Σανιάν, Βαν ντερ Κουστ, Γιένερ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0