Football Talk

Ρις και Λόρεν: Η αδελφική αγάπη των Τζέιμς που «πάνε πακέτο» και στην Premier League!

Ρις και Λόρεν: Η αδελφική αγάπη των Τζέιμς που «πάνε πακέτο» και στην Premier League!

Ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Λόρεν Τζέιμς δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον αδελφό της Ρις, ο οποίος… καμαρώνει την 21χρονη επιθετικό στο Μουντιάλ 2023, όπου μάλιστα σκόραρε κιόλας, όσο και ως μέλος της Τσέλσι.

Ο Ρις Τζέιμς έχει έναν παραπάνω λόγο να παρακολουθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών του 2023, μιάς και η αδερφή του, Λόρεν είναι μία από τις «Λέαινες» που εκπροσωπούν τη Μεγάλη Βρετανία στη διοργάνωση και πέτυχε το πρώτο της γκολ στον θεσμό στο 1-0 επί της Δανίας

Ο 23χρονος μπακ της Τσέλσι, μέσω του twitter έπλεξε δημόσια το εγκώμιο στην 22χρονη Λόρεν, δηλώνοντας μάλιστα πως η ίδια είναι τεχνικά καλύτερη και από κάποιους άνδρες παίκτες της Premier League

Ο Τζέιμς επίσης υποστήριξε πως θεωρεί τη νεαρή επιθετικό ως την καλύτερη ποδοσφαιρίστρια, η οποία μάλιστα δεν θα έχει… αντίπαλο τουλάχιστον για τα επόμενα 10 χρόνια. 

Η Λόρεν έγινε η πρώτη στην οικογένεια που εκπροσώπησε την Αγγλία σε Μουντιάλ καθώς ο μεγαλύτερος αδελφός της δεν έδωσε το «παρών» στο Κατάρ εξαιτίας τραυματισμού που τον άφησε πίσω. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Βρετανίδα φορ μετράει 11 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό της συγκρότημα, έχοντας μάλιστα πετύχει και το «παρθενικό» της γκολ.  

Και τα δύο αδέλφια αγωνίζονται για τους «μπλε», με την 22χρονη επιθετικό να πραγματοποιεί το ντεμπούτο της το 2021, την χρονιά που ο Ρις πανηγύρισε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Τόμας Τούχελ το τρόπαιο του Champions League.

Τη σεζόν 2022/23, η Λόρεν έπαιξε σε 33 παιχνίδια για την Τσέλσι, σημειώνοντας έξι γκολ. Οι εξαιρετικές της εμφανίσεις με τη φανέλα των Λονδρέζων της χάρισαν το βραβείο της Νεαρής Παίκτριας της χρονιάς, ενώ η ίδια συμφώνησε και στην επέκταση του συμβολαίου της έως το 2027. 

Τα αδέλφια Τζέιμς είναι το μοναδικό δίδυμο που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο ένας έχει καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της Τσέλσι, ενώ η άλλη εξελίσσεται σε μία εξαιρετικά… επικίνδυνη επιθετικό. Έκαστος στο είδος του, οι Τζέιμς αποδεικνύουν πως το ποδόσφαιρο ρέει στο αίμα της οικογένειας. 



Βασιλική Μπαρτζιώτη
www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0