Football Talk

Φεύγεις από την Λίβερπουλ; Η καριέρα σου παίρνει την… κατιούσα!

Φεύγεις από την Λίβερπουλ; Η καριέρα σου παίρνει την… κατιούσα!
Ο Τζόρνταν Χέντερσον και ο Φαμπίνιο αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την Λίβερπουλ, αναζητώντας μία νέα πρόκληση, ωστόσο αυτό δεν εξελίχθηκε τόσο… καλά για όσους το επιχείρησαν στο παρελθόν.
Οι προτάσεις από την Σαουδική Αραβία ήταν… εξωφρενικά καλές, ώστε ο Χέντερσον και ο Φαμπίνιο να τις απορρίψουν. Αμφότεροι παίρνουν μεταγραφές σε ομάδες εκεί και αποχαιρετούν τη Λίβερπουλ, με σκοπό να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό στην καριέρα τους.

Μολαταύτα, αυτό δεν είχε και την καλύτερη κατάληξη για τους προηγούμενους που αποφάσισαν να αλλάξουν παραστάσεις ή προσπάθησαν να κάνουν το βήμα… παραπάνω. Ο Φιλίπε Κουτίνιο αποτελεί το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, με τον Βραζιλιάνο να ήθελε να «εξαργυρώσει» τις καταπληκτικές εμφανίσεις του με τους «κόκκινους», με μία μεγάλη μεταγραφή.

Πήγε στην Μπαρτσελόνα και η Λίβερπουλ έλαβε σχεδόν 140 εκατ. ευρώ, όμως οι «μπλαουγκράνα» δεν «είδαν» ποτέ την αξία των χρημάτων τους στο γήπεδο, με τον ίδιο να αποχωρεί μερικά χρόνια αργότερα για την Άστον Βίλα (20 εκατ. ευρώ). Πρόσφατα, ο Σαντιό Μανέ έφυγε από τον σύλλογο, καθώς υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός στη θέση του και δεν έβρισκε πλέον κίνητρο, έχοντας κατακτήσει τα πάντα.

Με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να έχει φύγει από την Μπάγερν Μονάχου, ο Σενεγαλέζος προσπάθησε να «γεμίσει» το κενό του. Η παρουσία του στην αρχή ήταν καλή, ωστόσο γρήγορα τραυματίστηκε, έμεινε εκτός ενδεκάδας και τώρα οδεύει και αυτός προς την Σαουδική Αραβία.

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ είπε «αντίο» στη Λίβερπουλ το 2021 και εντάχθηκε στο ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν. Εκεί, δεν κατάφερε να καθιερωθεί, δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί και αναχώρησε δανεικός στη Ρόμα. Σε μία από τις πρώτες του προπονήσεις, υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό και έκτοτε δεν έχει επανέλθει στον παίκτη που είχαμε δει στο «Άνφιλντ».

Ο τελευταίος στην εν λόγω λίστα και… πρώτος χρονικά είναι ο Έμρε Τσαν. Μετά τον χαμένο τελικό του Champions League το 2018 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, θεώρησε πως η σωστή κίνηση θα ήταν να στοχεύσει κάπου… υψηλότερα. Πήγε στη Γιουβέντους, αλλά χρειάστηκε να βρεθεί στη συνέχεια στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για να αναδείξει εκ νέου τις πραγματικές του ικανότητες.

Η τύχη έχει φερθεί σκληρά σε όσους φεύγουν από την Λίβερπουλ και επιζητούν το κάτι παραπάνω, σε οποιαδήποτε μορφή και αν είναι αυτό. Και με τον Χέντερσον και τον Φαμπίνιο να θέλουν να πράξουν αναλόγως, είναι πιθανό άραγε να συμβεί το ίδιο και σε αυτούς; Οψόμεθα…

Πηγή: www.england365.gr

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0