Football Talk

Η Όλντερσοτ… ειρωνεύτηκε την Τσέλσι και δεν θα ξεχάσει ποτέ εκείνο το φιλικό!

Η Όλντερσοτ… ειρωνεύτηκε την Τσέλσι και δεν θα ξεχάσει ποτέ εκείνο το φιλικό!

Μπορεί να επρόκειτο μόλις για μία φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Τσέλσι, όμως για μία ομάδα σαν την Όλντερσοτ, τέτοιες ημέρες δεν διαγράφονται ποτέ από τη μνήμη. Νίκη με 3-1 επί των «μπλε» και επική ανάρτηση εν συνεχεία στο Twitter, που τρεις ημέρες μετά, προβάλλεται δίχως σταματημό!

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες ημέρες στην ιστορία της Όλντερσοτ. Μίας ομάδας που τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στη National League, καταφέρνοντας πέρυσι να εξασφαλίσει στο φινάλε την σωτηρία της, μιας και τερμάτισε στην 18η θέση της κατάταξης.

Κινδύνευσε αρκετά, αλλά… έσωσε την παρτίδα στο φινάλε, κατορθώνοντας με τις τρεις νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια, να διατηρήσει το +5 από την Γέοβιλ του Μαρκ Κούπερ, που δεν απείχε πολύ από το… θαύμα.

Ωστόσο, σπουδαιότερη στιγμή, ακόμη και από την παραμονή της στην 5η τη τάξει κατηγορία του «Νησιού», αποτέλεσε η καλοκαιρινή της, φιλική συνάντηση με την Τσέλσι. Την υποδέχθηκε, επικράτησε απέναντι στις «ρεζέρβες» των Λονδρέζων με 3-1 και δεν έχασε την ευκαιρία να τους… πικάρει.

«Άνετη νίκη απέναντι σε μία… μεσαία ομάδα της Premier League στην βαθμολογία», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter, με το φιλικό της 25ης Ιουλίου να διατηρείται αλησμόνητο στη μνήμη της.

Αναρίθμητα τα σχόλια και οι αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση της Όλντερσοτ, στον επίσημό της λογαριασμό στο Twitter, δεν θα ξεχάσουν ποτέ την εν λόγω επικράτηση οι φίλοι του club!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0