Football Talk

Βαθμολογία UEFA: Δεν έχασε, αλλά… δεν ξέφυγε η Ελλάδα των δύο ισοπαλιών, πλησιάζει η Κροατία!

Βαθμολογία UEFA: Δεν έχασε, αλλά… δεν ξέφυγε η Ελλάδα των δύο ισοπαλιών, πλησιάζει η Κροατία!

Ως χαμένη ευκαιρία λογίζονται οι δύο ισοπαλίες του Άρη και του ΠΑΟΚ για την Ελλάδα στην κατάταξη της UEFA, η οποία ναι μεν διατηρήθηκε στην 19η θέση της βαθμολογίας, αλλά… δεν ξέφυγε και από τους διώκτες της, με την Κροατία να απέχει ελάχιστα από την χώρα μας.

Τα αποτελέσματα του Άρη και του ΠΑΟΚ κόντρα σε Αραράτ και Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ δεν επέτρεψαν στην Ελλάδα να ξεφύγει από τους άμεσους ανταγωνιστές της στην βαθμολογία της UEFA.

Άμεση συνέπεια η διατήρηση της χώρας μας στην 19η θέση, με 20.525 βαθμούς, καθώς πήραμε μόλις 200, μετά τις ισοπαλίες των δύο ελληνικών ομάδων.

Θετική εξέλιξη οι τρεις ήττες των σουηδικών ομάδων, που είχαν ως αποτέλεσμα την διατήρηση της χώρας τους σε απόσταση 300 βαθμών από εμάς (20.250 βαθμούς), πλησιάζει επικίνδυνα πάντως η Κροατία, μετά τις νίκες των δύο εκπροσώπων της.

Ο λόγος για την Ριέκα και την Όσιγιεκ. Η πρώτη επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Ντουκαγκίνι από το Κόσοβο, ενώ η δεύτερη στην έδρα της με το ίδιο σκορ επί της ουγγρικής ΖΤΕ. Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα προσέφεραν συνολικά 500 βαθμούς στη χώρα που έφτασε τους 20400 βαθμούς, με την απόστασή μας από εμάς να ορίζεται στους 125 πόντους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0