Football Talk

Προκριματικά Europa Conference League: Αγχώθηκε αλλά πήρε την νίκη η ΑΕΚ Λάρνακας – Προβάδισμα με «σβηστές μηχανές» για Μπεσίκτας

Προκριματικά Europa Conference League: Αγχώθηκε αλλά πήρε την νίκη η ΑΕΚ Λάρνακας  – Προβάδισμα με «σβηστές μηχανές» για Μπεσίκτας

Καταιγιστική η ΑΕΚ Λάρνακας στην Λευκορωσία, αλλά η Ζοντίνο παραλίγο να την οδηγήσει σε μέγα… κάζο (3-2), ενώ η Μπεσίκτας έβγαλε την εντός έδρας «υποχρέωση» απέναντι στα Τίρανα (3-1).

Τα προκριματικά του Europa Conference League συνεχίζονται με τις ομάδες να δίνουν την δική τους «μάχη» εντός των τεσσάρων γραμμών. Η ΑΕΚ Λάρνακας έφτασε κοντά στην «αυτοκτονία»  απέναντι στην Ζοντίνο αλλά κατάφερε να φύγει με την νίκη από την Λευκορωσία. Η Μπεσίκτας από την άλλη πλευρά πήρε ένα «μαξιλαράκι ασφαλείας» από το πρώτο ημίχρονο και στην συνέχεια… έκατσε απέναντι στα Τίρανα που είναι ακόμη στο «παιχνίδι» της πρόκρισης (3-1).

Ο Γκιουρούσκο έβαλε γρήγορα μπροστά στο σκορ την ομάδα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 6ο λεπτό.

Μόλις στο 16’ ο Κασάδο διπλασίασε τα τέρματα για την ΑΕΚ Λάρνακας με ένα όμορφο τελείωμα.

Πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Φαράζ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα-ασίστ του Μίλεσιτς και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η αντεπίθεση για τους γηπεδούχους ήρθε με τον Γκλουσένκοφ στο 70ο λεπτό να βρίσκει δίχτυα και να μειώνει σε 3-1.

Στο 74’ ο Εσόγκο σκόραρε και πάλι για την Ζοντίνιο κάνοντας το 3-2 δημιουργώντας ταυτόχρονα άφθονο άγχος στους Κύπριους, μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού.

Η Μπεσίκτας δεν δυσκολεύτηκε να πάρει προβάδισμα δύο γκολ απέναντι στα Τίρανα με τους Μπουλούτ και Μουλέκα να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 21’ και το 40’ αντίστοιχα. Στην συνέχεια επικράτησε χαλάρωση και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Κάινα σε 2-1 στο 83ο λεπτό. Ο Κιλιτσόι στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού επανέφερε την διαφορά στα δύο γκολ για τους Τούρκους διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων:

Ακουρέρι – Ντάνταλκ 3-1

Γάνδη – Ζίλινα 5-1

Μπριζ – Άαρχους 3-0

Ντουκαγκίνι – Ριέκα 0-1

Όσιγιεκ – Ζαλαεγκερζέρκ 1-0

Τβέντε – Χάμαρμπι 1-0

Τσέλιε – Γκιμαράες 3-4

Χάποελ Μπιέρ Σεβά – Πανεβέζις 1-0

Τόρσβαν – Χάβφορντγουέστ 2-1


www.bnsports.gr 




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0