Football Talk

Προκριματικά Europa Conference League: Ισχνό προβάδισμα για τον ΑΠΟΕΛ – Επιστροφή στην… κανονικότητα για Φερεντσβάρος

Προκριματικά Europa Conference League: Ισχνό προβάδισμα για τον ΑΠΟΕΛ – Επιστροφή στην… κανονικότητα για Φερεντσβάρος

 Ο ΑΠΟΕΛ δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε να νικήσει εντός έδρας την Βοϊβοντίνα με 2-1, ενώ η Φερεντσβάρος ξέσπασε με «4αρα» στην Σάμροκ Ρόβερς.

Τα προκριματικά του Europa Conference League για την ημέρα Πέμπτη (27/07) συνεχίζονται με τον ΑΠΟΕΛ να κάνει το… αυτονόητο παίρνοντας την νίκη απέναντι στην Βοϊβοντίνα, έστω και με ένα γκολ διαφορά (2-1). Ενώ η Φερεντσβάρος επανήλθε από το «χαστούκι» της Κλάκσβικ και… διέλυσε στην Σάμροκ Ρόβερς (4-0).

Οι φιλοξενούμενοι στο 7ο λεπτό βγήκαν σε μία εξαιρετική αντεπίθεση αλλά ο Τσούμιτς δεν κατάφερε να σκοράρει από ευνοϊκή θέση.

Στο 32ο λεπτό Ο Κβιριτάλια εκμεταλλεύεται την υπέροχη σέντρα του Σούσιτς και «πλήγωσε» τους Σέρβους κάνοντας το 1-0.

Η Βοϊβοντίνα κατάφερε να ισοφαρίσει χάρης την κεφαλιά του Ζούκιτς, ο οποίος βρέθηκε ξεμαρκάριστος μέσα στην αντίπαλη περιοχή για το 1-1.

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ με τον Ντβάλι να «εκτελεί» με γυριστό σουτ τον αντίπαλο κίπερ διαμορφώνοντας και το τελικό 2-1.

Η Φερεντσβάρος έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην φανερά κατώτερη Σάμροκ Ρόβερς την οποία και φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα.

Ο Σίγκερ στο 16ο λεπτό «άνοιξε τον χορό» των γκολ. Την «σκητάλη» πήρε ο Ραμίρες στο 32’. Ο Τραορέ στο 47ο λεπτό ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και ο Βάργκας στο 74’ έδωσε την «χαριστική βολή» για το τελικό 4-0.


Τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων:

Άουντα – Σπαρτάκ Τρνάβα 1-1

Βικτόρια Πλζεν – Ντρίτα 0-0

Γκζίρα – Ντουντελάνζ 2-0

Κάλμαρ – Πιούνικ 1-2

Κετσκεμετί – Ρίγα 2-1

Ντζουργκάρντεν – Λουκέρνη 1-2

Τορπέντο Κιουταΐσι – Ακτόμπ 1-4

ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Σεπσί 0-2


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0