Football Talk

Καμπάλα - Ομόνοια 2-3: «Βήμα» πρόκρισης με φοβερή ανατροπή και... σόου του Μπεζούς! (video)

Καμπάλα - Ομόνοια 2-3: «Βήμα» πρόκρισης με φοβερή ανατροπή και... σόου του Μπεζούς! (video)
Η Ομόνοια βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφαρίστηκε, αλλά κατάφερε να φύγει με το 3-2 υπέρ της (27/07) από την έδρα της Καμπάλα!
Το ευρωπαϊκό ταξίδι της Ομόνοιας φάνηκε να ξεκινά με τους χειρότερους οιωνούς, αφού μόλις στο 4ο λεπτό απέναντι στην Καμπάλα, βρέθηκε πίσω στο σκορ. Εν τέλει, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, να επικρατήσει με 3-2 (27/07) και να πάρει σημαντικό προβάδισμα στην υπόθεση-πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, φεύγοντας από την έδρα των Αζέρων.

Ο Άλαχ «άνοιξε» το σκορ για την Καμπάλα μόλις στο 4ο λεπτό, με τον Μπεζούς να ισοφαρίζει στο 45+1' με φοβερή εκτέλεση φάουλ, δευτερόλεπτα πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο.

Ο ίδιος παίκτης έβαλε σε θέση οδηγού την Ομόνοια στο 50', με τον ίδιο τρόπο (!) αλλά ο Άλαχ σκόραρε και πάλι (62'), για να επαναφέρει την ισορροπία.

Εν τέλει, ο Μπεζούς έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ του στο 82ο λεπτό, μέσω εύστοχης εκτέλεσης πέναλτι.

Στο έτερο ματς των 19:00 (27/07) για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, η Μπόντο Γκλιμτ έκανε... πάρτι απέναντι στην Μποέμιανς και «σφράγισε» το εισιτήριό της ουσιαστικά από το πρώτο ματς, νικώντας με σκορ 3-0 στην έδρα της. Γκρονμπάεκ (44'), Πελεγκρίνο (50') και Έσπεγιορντ (90+2') διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Σημειώνεται πως οι ρεβάνς είναι προγραμματισμένες για την Πέμπτη 3 Αυγούστου, στις 20:00 (ώρα Ελλάδας).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0