Football Talk

Ρείντζερς - Ολυμπιακός 1-3: Ισοφάρισαν με αμφισβητούμενο πέναλτι οι Σκωτσέζοι - Απάντησε άμεσα δις ο Καρβάλιο! (video)

Ρείντζερς - Ολυμπιακός 1-3: Ισοφάρισαν με αμφισβητούμενο πέναλτι οι Σκωτσέζοι - Απάντησε άμεσα δις ο Καρβάλιο! (video)
«Βροχή» πέφτουν τα γκολ στην εκκίνηση του δεύτερου ημιχρόνου στο Άιμπροξ, με τη Ρείντζερς να ισοφαρίζει - προς στιγμήν - με αμφισβητούμενο πέναλτι από τον αρχηγό της Ταβερνιέρ, για να έρθει η άμεση αποκατάσταση της τάξης για τον Ολυμπιακό από τον Καρβάλιο με δύο προσωπικά γκολ.
Χρονικά μαζεμένα σημειώθηκαν τα γκολ στο φιλικό της Ρέιντζερς με τον Ολυμπιακό καθώς μετά τον Φορτούνη που... άνοιξε το χορό, η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου επεφύλλασε και συνέχεια.

Αρχικώς ο Κάντγουελ «τσίμπησε» τη μπάλα μπροστά από τον Πασχαλάκη, το αριστερό χέρι του οποίου υπέπεσε, συμφωνα με το διαιτητή, στην παράβαση. Ένα πέναλτι που μετουσιώσε σε γκολ ο Ταβερνιέρ για το 1-1 στο 51'.
Παρόλα αυτά η απάντηση ήταν άμεση για τους «ερυθρολεύκους». Τέσσερα λετπα αργότερα και μετά από μία... μαγική μακρινή μπαλιά του Μαντί Καμαρά, ο Ελ Αραμπί δεν μπόρεσε να στείλει με δύο προσπάθειες τη μπάλα στα δίχτυα, για να το κατορθώσει από κοντά ο Ζοάο Καρβάλιο.

Ο Πορτογάλος ωστόσο δεν έμεινε εκεί, με το Ρόντινει να δημιουργεί στο 69' και τον ίδιο με συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής να κάνει το 3-1.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0