Football Talk

Ο Μέσι συνόδευσε τον γιο του DJ Khaled, ο μικρός ξεκίνησε να κλαίει και ο Αργεντινός τον συνέφερε! (video)

Ο Μέσι συνόδευσε τον γιο του DJ Khaled, ο μικρός ξεκίνησε να κλαίει και ο Αργεντινός τον συνέφερε! (video)
Ο Μέσι μπορεί να έδωσε παράσταση στη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι επί της Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιακουμάκη, όμως τα βλέμματα, ο Αργεντινός τα «τράβηξε» πριν το ματς, όταν ο γιος του DJ Khaled ξέσπασε σε λυγμούς που τον συνόδευε, με τον «Λίο» να τον παρηγορεί!
Τρομερή στιγμή στην αναμέτρηση της Ίντερ Μαϊάμι με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιακουμάκη.

Την «τρέλα» των Αμερικανών με τον Λιονέλ Μέσι την συνειδητοποιήσαμε πριν εκείνος καλά καλά ανακοινωθεί από την Ίντερ Μαϊάμι, όμως την καταλάβαμε για τα... καλά, στον πρώτο αγώνα του Αργεντινού με τα «ροζ» όπου σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 94'!

Στον δεύτερο επίσημο αγώνα του, αντιμετώπισε την Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη και επικράτησε με 4-0, σε ένα «one man show» του Αργεντινού, με δυο γκολ και μια ασίστ.

Την παράσταση ωστόσο την έκλεψε η ένθερμη χειραψία του παγκόσμιου πρωταθλητή με την Αργεντινή με τον Dj Khaled. Μάλιστα, ο διάσημος DJ είχε αφήσει το γιο του στα... χέρια του Λίο, καθώς ο «Πούλγκα» τον συνόδεψε στον αγωνιστικό χώρο.


Ο μικρός έβαλε τα κλάματα, ο 36χρονος τον παρηγόρησε και ο πατέρας του μαζί με όλο το υπόλοιπο γήπεδο ξέσπασαν σε χαμόγελα και χειροκροτήματα!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0