Football Talk

Τι Τζούρισιτς, τι Τζιόλης και... μνήμες από την τελευταία μεγάλη πορεία του Παναθηναϊκού στο Champions League! (video)

Τι Τζούρισιτς, τι Τζιόλης και... μνήμες από την τελευταία μεγάλη πορεία του Παναθηναϊκού στο Champions League! (video)
Το γκολ του Φίλιπ Τζούρισιτς κόντρα στη Ντνίπρο, «ξύπνησε» μνήμες ομίλων Champions League στους φίλους του Παναθηναϊκού, θυμίζοντας Αλέξανδρο Τζιόλη στη Βρέμη!
Ο Παναθηναϊκός έκανε σπουδαίο βήμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, επικρατώντας της Ντνίπρο εκτός έδρας, με το επιβλητικό 3-1 (25/07). Αυτομάτως, στα social media έγινε... πανικός!

Φίλοι της ομάδας άρχισαν να γεμίζουν το διαδίκτυο με «Panathinaikos», όρο συνδεδεμένο με τις πιο ένδοξες ημέρες του συλλόγου στην Ευρώπη, αλλά αρκετοί ήταν και αυτοί που στάθηκαν στο δεύτερο γκολ κόντρα στους Ουκρανούς.

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς δεν «κλείδωσε» απλώς τη νίκη απέναντι στη Ντνίπρο, σκοράροντας εντυπωσιακά με σουτ εκτός περιοχής, ενώ έπεφτε. Παράλληλα, «ξύπνησε» μνήμες από ένα παρόμοιο γκολ του Αλέξανδρου Τζιόλη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, στο 3-0 επί της Βέρντερ Βρέμης, στη Γερμανία, στις 4 Νοεμβρίου του 2008.



Πράγματι, ως προς τον τρόπο εκτέλεσης υπάρχει ομοιότητα ανάμεσα στα δύο γκολ. Σίγουρα, όμως, αν κάτι έχουν να αναπολήσουν και παράλληλα να ευχηθούν για τη φετινή σεζόν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, με αφορμή το συγκεκριμένο flashback, είναι η επιστροφή της ομάδας τους στους ομίλους του Champions League.


Μάλιστα, εκείνη η νίκη κόντρα στη Βέρντερ στη Γερμανία, «άνοιξε» τον δρόμο προς την τελευταία πρόκριση από όμιλο Champions League για τον Παναθηναϊκό.

Ακολούθησαν νίκες επί της Ίντερ στο Μεάτσα (1-0) και της Ανόρθωσης στο ΟΑΚΑ (1-0), για να «κλείσουν» τα ραντεβού με τη Βιγιαρεάλ, στη φάση των «16», όπου και η ευρωπαϊκή πορεία εκείνης της σεζόν, έλαβε τέλος, μετά την ισοπαλία με 1-1 στην Ισπανία και την ήττα με 1-2 στο ΟΑΚΑ.







Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0