Football Talk

Σερβέτ - Γκενκ 1-1: Όλα ρευστά για την αντίπαλο του Ολυμπιακού!

Σερβέτ - Γκενκ 1-1: Όλα ρευστά για την αντίπαλο του Ολυμπιακού!
Μία εβδομάδα ακόμα υπομονή θα πρέπει να κάνουν στον Ολυμπιακό για να μάθουν ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουν στα προκριματικά του Europa League, μιας και Σερβέτ ή Γκενκ δεν πήραν προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο ματς (1-1).
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το πρώτο ραντεβού ανάμεσα σε Σερβέτ και Γκενκ στην Ελβετία (1-1) με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαρισμούς για τη συνέχεια τους στα «αστέρια» και τον Ολυμπιακό να... περιμένει.

Δύο κεφαλιές και μάλιστα στο ίδιο τέρμα, ήταν αυτές που καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα με τους Βέλγους να παίρνουν... προβάδισμα αρχικώς με τον Τολού Αροκονταρέ στο 21ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Στη συνέχεια, οι Ελβετοί ανέβασαν την πίεσή τους και ήταν εκείνοι που πήραν τα ηνία του αγώνα, όντας σαφώς πιο απειλητικοί μπροστά στην αντίπαλη εστία. Την ανωτερότητά τους αυτή κατάφεραν να τη μετουσιώσουν σε γκολ στο 78' με τον Ρούλερ.
Πάντως λίγο πριν το φινάλε, η Γκενκ είχε τη μεγάλη ευκαιρία για να φύγει με το διπλό ωστόσο η προσπάεθεια του Γκαλάρζα από ιδανική θέση σταμάτησε στα σώματα και έτσι έμεινε το τελικό 1-1.

Η ρεβάνς του Βελγίου (2/8) θα είναι αυτή που θα καθορίσει και την αντίπαλο του Ολυμπιακού με τη... χαμένη του ζευγαριού να μπαίνει στο δρόμο των Πειραιωτών.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0