Football Talk

Προκριματικά Champions League: «Σοκ» στο 90+2' για Γαλατά, πρώτο βήμα για Ελσίνκι (video)

Προκριματικά Champions League: «Σοκ» στο 90+2' για Γαλατά, πρώτο βήμα για Ελσίνκι (video)
Η Γαλατασαράι «γύρισε» το ματς κόντρα στη Ζαλγκίρις, αλλά ισοφαρίστηκε στο 90+2' (25/07, 2-2), την ώρα που η Ελσίνκι έπαιρνε σημαντική νίκη απέναντι στη Μόλντε (25/07, 1-0).
Εκπλήξη επιφύλασσαν οι πρώτες αναμετρήσεις στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, με την «γκέλα» της υπερηχητικής επιθετικά και πανάκριβης ως προς το ρόστερ, Γαλατασαράι, να ξεχωρίζει.

Οι Τούρκοι κατάφεραν να «γυρίσουν» το εκτός έδρας ματς μέσα σε τρία λεπτά με τους Μπαρντάκσι (75') και Ντερβίσογλου (78'), καθώς ο Ογιεβούσι είχε «ανοίξει» το σκορ στο 48' για τη Ζαλγκίρις.

Εν τέλει, οι Λιθουανοί βρήκαν τη λύση με τον Καζλάουσκας στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (90+2'), ο οποίος αποβλήθηκε δευτερόλεπτα αργότερα, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Από την άλλη, για την Ελσίνκι του Γιώργου Κανελλόπουλου, που αγωνίστηκε ως βασικός, ήταν πολύ πιο απλά τα πράγματα στο «σπίτι» της, απέναντι στη Μόλντε.

Προηγήθηκε στο 25ο λεπτό με τον Κεσκίνεν και κατάφερε να διατηρήσει υπέρ της 1-0, έως το τελευταίο σφύριγμα, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα εν όψει των ρεβάνς της 2ης Αυγούστου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0