Football Talk

Μέσι: Αρχηγός και βασικός μαζί με τον Μπουσκέτς

Μέσι: Αρχηγός και βασικός μαζί με τον Μπουσκέτς

Η Ίντερ Μαϊάμι έχει νέο ηγέτη, με τον Λιονέλ Μέσι να φοράει μόνιμα πλέον το περιβραχιόνιο και να προορίζεται για βασικός στο δεύτερο παιχνίδι του, απέναντι στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ! Στην 11άδα πιθανότατα και ο Μπουσκέτς!

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, απέναντι στην Κρουζ Αζούλ, έκανε όλο τον πλανήτη είτε να μείνει συντονισμένος ό,τι ώρα κι αν ήταν ανά τον κόσμο, είτε να ξυπνήσει νωρίς το πρωί και ν’ αντικρίσει την μαγεία με την εκτέλεση φάουλ.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει τρελάνει το Μαϊάμι, συνδύασε το ντεμπούτο του με νικητήριο γκολ στο 90’ + 4’, αγωνίστηκε με τον Μπουσκέτς που επίσης πέρασε με αλλαγή στο ματς και τώρα αμφότεροι ετοιμάζονται για φανέλα βασικού.

Ο Τάτα Μαρτίνο έχει ανακοινώσει πως ο Αργεντινός αστέρας θα είναι ο νέος μόνιμος αρχηγός της ομάδας από εδώ και στο εξής, όπως συνέβη άλλωστε και στην πρώτη του εμφάνιση όπου του παραχωρήθηκε το περιβραχιόνιο.

Ως αρχηγός της Ίντερ Μαϊάμι, ο Μέσι θα μπει στον αγωνιστικό χώρο οδηγώντας τη νέα του ομάδα στο ματς κόντρα στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ (02:30, ώρα Ελλάδας) και πιθανότατα πίσω του θα βρίσκεται ο Σέρχιο Μπουσκέτς. Ο Ισπανός χαφ φέρεται να έχει τις δικές του, αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του Μαρτίνο και να στηρίξει τον φίλο του.



www.bnsports.gr 

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0