Football Talk

Γκρόιτερ Φιρτ - Λίβερπουλ 4-4: Πολλά κενά στην ανασταλτική της λειτουργία, την «έσωσαν» ο Νούνιες με τον Σαλάχ! (video)

Γκρόιτερ Φιρτ - Λίβερπουλ 4-4: Πολλά κενά στην ανασταλτική της λειτουργία, την «έσωσαν» ο Νούνιες με τον Σαλάχ! (video)

Δεύτερο δείγμα… αρνητικό για τη Λίβερπουλ επί γερμανικού εδάφους, στα φιλικά προετοιμασίας, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να μένει στο 4-4 με την Γκρόιτερ Φιρτ.

Κάτι δεν βαίνει ιδιαίτερα καλώς στη Λίβερπουλ, κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής της προετοιμασίας στην Γερμανία, καθώς μετά τη νίκη της στο φινάλε με 4-2 επί της Καρλσρούη, βρέθηκε και δεύτερος σύλλογος που την… εξέθεσε ανασταλτικά, σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ο λόγος για την Γκρόιτερ Φιρτ, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, χάρη στο γκολ του Λουίς Ντίας στο ξεκίνημα, σκόραρε τέσσερις φορές στο δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας το 3-1 κατά της, 4-3 υπέρ της!

Ο Ντάργουιν Νούνιες «έσωσε» τη Λίβερπουλ, σκοράροντας δις στο 50’ και το 59’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, που μοιάζει κινητικός στα 180 λεπτά που έχουν δώσει οι «κόκκινοι».

Αρνητικοί πρωταγωνιστές για τους φιλοξενούμενους οι Μάτιπ, Τσιμίκας και Γκόμες, σοβαρό λάθος του Άντριαν στο 1-1, που έβαλε τους Γερμανούς στο ματς, με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0