Football Talk

Το τρομερό πλασέ του Ρόδρι εκτός περιοχής που έμοιαζε… παιχνίδι! (video)

Το τρομερό πλασέ του Ρόδρι εκτός περιοχής που έμοιαζε… παιχνίδι! (video)

To έκανε να φαίνεται… παιχνίδι, παρότι ήταν ένα πλασέ εκτός περιοχής, ο Ρόδρι.

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να ξεκίνησε «μουδιασμένη» τις φιλικές της αγωνιστικές υποχρεώσεις, με αντίπαλο την Γιοκοχάμα Μαρίνος, όμως μισή ώρα… κανονικού ποδοσφαίρου, ήταν αρκετή για να πάρει τη νίκη.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, δυσκολεύτηκε αρκετά στο ξεκίνημα, αλλά η είσοδος του Έρλινγκ Χάαλαντ στο ματς άλλαξε τις ισορροπίες, με τους «πολίτες» να επικρατούν εν τέλει με 5-3, βελτιώνοντας αισθητά την εικόνα τους μετά τις αλλαγές του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Πολλοί θα μπορούσαν να θεωρήσουν ως στιγμή του ματς την επιστροφή στα γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ, που χρειάστηκε επτά λεπτά για να βάλει το… πρώτο και ένα ημίχρονο για να σκοράρει δις.

Ωστόσο, η στιγμή που το 3-2 έγινε… 4-2, ενδέχεται να αποτελεί και την κορυφαία του ματς. Διότι έκανε το ποδόσφαιρο να μοιάζει… τηλεπαιχνίδι, γεγονός που οφείλεται ξεκάθαρα στον Ρόδρι.

Ο Ισπανός μέσος πήρε τη μπάλα με πλάτη στην αντίπαλη εστία, γύρισε, διένυσε μία μικρή απόσταση με την μπάλα και απλώς… πλάσαρε. Δίχως ιδιαίτερη δύναμη, με εξαιρετικά φάλτσα και υπέροχο στυλ. Και σκόραρε. Και το έκανε να φαίνεται εντυπωσιακά εύκολο!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0