Football Talk

Η χαρά του ποδοσφαίρου στο Νιούκαστλ - Άστον Βίλα: Έξι γκολ, πολλά ντεμπούτο και «λάμψη» Μπουεντία! (video)

Η χαρά του ποδοσφαίρου στο Νιούκαστλ - Άστον Βίλα: Έξι γκολ, πολλά ντεμπούτο και «λάμψη» Μπουεντία! (video)

Μία «γεύση» από ό,τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε στην Premier League που δεν αργεί να ξεκινήσει, πήραμε από τη φιλική αναμέτρηση της Νιούκαστλ με την Άστον Βίλα και το εντυπωσιακό 3-3.

Είχαν αποδείξει αμφότερες ως στιγμής στις φιλικές τους αναμετρήσεις, πως όσο εύκολα σκοράρουν, άλλο τόσο εύκολα βλέπουν την εστία τους να παραβιάζεται και το μεταξύ τους τεστ επιβεβαίωσε πως αποτελούν την χαρά του ποδοσφαίρου.

Νιούκαστλ και Άστον Βίλα τέθηκαν αντιμέτωπες, σκόραραν αθροιστικά έξι φορές, είδαν τα νέα τους μεταγραφικά αποκτήματα να κάνουν ντεμπούτο και ευχαρίστησαν το κοινό που βρέθηκε στις εξέδρες.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι προηγήθηκε με τον Γουότκινς και τον Μπουεντία, με τον δεύτερο να καταγράφει και την ασίστ στο γκολ του πρώτου, αλλά οι «καρακάξες» κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους.

Ο Άντερσον μείωσε και ο Ίσακ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με την έναρξη της επανάληψης να αποτελεί… καθρέφτη του πρώτου 45λεπτου. Γκολ ο Μπουεντία για το 3-2, ισοφάριση στο 55’ από τον Γουίλσον και «Χ» στην πρώτη συνάντηση των Χάου και Έμερι, με φόντο τη νέα σεζόν.

Αγωνίστηκε κανονικά ο Τονάλι, πέρασε ως αλλαγή ο Χάρβεϊ Μπαρνς για τη Νιούκαστλ, ενώ Πάου Τόρες και Τίλεμανς μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο για τους «βίλανς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0