Football Talk

«Ο Αλεξανδρόπουλος δεν θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό – Προτιμάει ομάδες του εξωτερικού»

«Ο Αλεξανδρόπουλος δεν θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό – Προτιμάει ομάδες του εξωτερικού»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής «Record», ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ βρίσκεται σε επαφή με ομάδες του εξωτερικού.

Μετά το ενδιαφέρον που εκδήλωσε η ΑΕΚ για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ήρθε και η σειρά του Ολυμπιακού, με τον Έλληνα μέσο πάντως να μην σκοπεύει να φορέσει τα «ερυθρόλευκα», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Record.

Μάλιστα, αναζητά ομάδα σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από το ελληνικό και βρίσκεται ήδη σε επαφή με συλλόγους από Γαλλία, Ολλανδία και Βέλγιο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές για να εξασφαλίσει τη μεταγραφή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, αλλά, παρ' όλες τις προσπάθειες, αυτό το όνειρο έχει αποδειχτεί αδύνατο. Ο 21χρονος μέσος όχι μόνο αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για να παίξει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά αρνείται να επιστρέψει στον αντίπαλο του Παναθηναϊκού, τον σύλλογο από τον οποίο ξεκίνησε. Ο παίκτης βρίσκεται σε επαφή με γαλλικές, ολλανδικές και βελγικές ομάδες».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0