Football Talk

Γαλλία – Τζαμάικα 0-0: «Γκέλα» που την βάζει σε… μπελάδες (video)

Γαλλία – Τζαμάικα 0-0: «Γκέλα» που την βάζει σε… μπελάδες (video)

Η Γαλλία ήταν το «φαβορί», ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει την ανωτερότητα της στον αγωνιστικό χώρο σε γκολ και η ψυχωμένη Τζαμάικα την σταμάτησε (0-0), στην πρώτη μεγάλη έκπληξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών.

Μπορεί η Γαλλία να βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης της FIFA και να θεωρείται ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, ωστόσο έχασε δύο βαθμούς από την «μαχητική» Τζαμάικα (0-0), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2023.

Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για την χώρα από την Καραϊβική, με μοναδικό μελανό σημείο την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο τέλος το μεγάλο «αστέρι» της, η Καντίτζα Σο.

Η Γαλλία, πάντως, ήταν συνολικά καλύτερη στο ματς και πλησίασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ. Η Σπένσερ χρειάστηκε να κάνει κάποιες καλές επεμβάσεις σε σουτ της Ντιανί, η οποία απείλησε και με μία εξαιρετική ενέργεια στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, αλλά η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε μερικά μέτρα δίπλα από το δοκάρι.

Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος, με την Ντιανί να στέκεται άτυχη στο 90’, με την κεφαλιά της να σταματάει στη συμβολή των δοκών. Το πράγμα, πλέον, περιπλέκεται για τις «τρικολόρ», αφού ακολουθεί η αναμέτρηση με την Βραζιλία, ενώ η Τζαμάικα αντιμετωπίζει τον Παναμά, δίχως όμως να έχει στη διάθεση της την Καντίτζα Σο, που αποβλήθηκε στο τέλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0