Football Talk

Ξανά γκολ ο Ενκουνκού, εξαιρετικοί Μούντρικ και Τζάκσον στην τρομερή φιλική νίκη της Τσέλσι επί της Μπράιτον

Ξανά γκολ ο Ενκουνκού, εξαιρετικοί Μούντρικ και Τζάκσον στην τρομερή φιλική νίκη της Τσέλσι επί της Μπράιτον

Το τουρνουά Premier League Summer Series ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, αφού η Τσέλσι επιβλήθηκε 4-3 της Μπράιτον σε ένα απίστευτο φιλικό παιχνίδι επί αμερικανικού εδάφους! Σκόραρε ξανά ο Ενκουνκού, πέτυχε το πρώτο του γκολ με την μπλε φανέλα ο Μούντρικ, βρήκε δίχτυα και μοίρασε δυο ασίστ ο Τζάκσον!  

Οι «μπλε» και οι «γλάροι» έδωσαν μια τεράστια γεύση από την κορυφαία Λίγκα του κόσμου, στο κοινό της Αμερικής, αφού, η μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη τα ξημερώματα ήταν τέτοιας έντασης και ποιότητας που η Πρέμιερ Λιγκ θα έχει να καμαρώνει για τον τρόπο που οι δύο ομάδες διαδίδουν την φήμη της.

Η Μπράιτον προηγήθηκε στο ματς, η Τσέλσι έκανε μεγάλη ανατροπή με τους Ενκουνκού, Μούντρικ και Γκάλαχερ, ενώ, λίγο μετά το προσωρινό 1-1 ο Φαν Χεκ αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα στον Κασαντέι.

Ο Νίκολας Τζάκσον απολάμβανε τις στιγμές, ήταν εκείνος που ετοίμασε το δεύτερο και το τρίτο τέρμα της νέας του ομάδας, ενώ, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με εντυπωσιακό πλασέ! Έλειπαν όλα αυτά από την Τσέλσι την περασμένη σεζόν…

Πηγή: www.england365.gr

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0