Football Talk

ΑΕΚ: Περί «συμφωνίας» του Γκαρσία με τη Λανς...

ΑΕΚ: Περί «συμφωνίας» του Γκαρσία με τη Λανς...
Η γνωστή «τρέλα» της Λανς, η στάση της ΑΕΚ, του Γκαρσία και το δημοσίευμα που δεν έκανε κανέναν σοφότερο.
Το όνομα του Λιβάι Γκαρσία βρέθηκε ξανά στο «επίκεντρο» το πρωί της Κυριακής (23/07) από τη La Voix du Nord. Επί της ουσίας, όμως, το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας δεν προσθέτει κάτι καινούργιο στην όλη ιστορία.

«Η Λανς έχει να τελειώσει κάποιες υποθέσεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτό δεν θα επισπεύσει τα πράγματα για να φέρει τον Λιβάι Γκαρσία, παρόλο που οι συζητήσεις συνεχίζονται μεταξύ των ομάδων και ο παίκτης συμφωνεί να έρθει. Απομένει να συμφωνήσουν στα οικονομικά» αναφέρει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμά της.

Με λίγα λόγια, αναφέρει το προφανές και γνωστό έως τώρα: Ο Λιβάι Γκαρσία είναι «ανοικτός» να μεταβεί στη Λανς, μόνο στην περίπτωση που οι Γάλλοι ικανοποιήσουν οικονομικά την ΑΕΚ! Ο 25χρονος σέντερ φορ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025 και δεν έχει διάθεση να πιέσει την «Ένωση» για μία μεταγραφή.

Συμφωνία με τη Λανς, λοιπόν, δεν υπάρχει. Από τη στιγμή που ο Λιβάι Γκαρσία έχει συμβόλαιο, για να φτάσει εκεί η υπόθεση, πρώτα θα πρέπει να ικανοποιηθεί η ΑΕΚ και να «ανοίξει» τον δρόμο για διαπραγματεύσεις.

Όπου «ικανοποιηθεί η ΑΕΚ» γράψτε πρόταση άνω των 33 εκατ. ευρώ, ώστε να βάλει στα ταμεία της τουλάχιστον 20 (κρατάει το 60% του παίκτη και στην περίπτωση deal, το υπόλοιπο 40% θα πάει στην Μπειτάρ Ιερουσαλήμ και τον ατζέντη του παίκτη, ενώ τα 2.2 εκατομμύρια ευρώ που είχε δώσει για να τον αγοράσει, θα αφαιρεθούν από το συνολικό ποσό).

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0