Football Talk

Golden Boy 2023: Κωνσταντέλιας και Μπουανανί τα new entries!

Golden Boy 2023: Κωνσταντέλιας και Μπουανανί τα new entries!
Στο Top 100 για golden boy της χρονιάς ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σε ένα βραβείο που συμμετέχουν παίκτες που έχουν γεννηθεί από το 2003 και μετά.
To golden boy award, είναι σίγουρα ένα βραβείο που πάει σε έναν παίκτη που έχει τρομερά προσόντα, αλλά και εξαιρετική επίδοση με την ομάδα του. Δημοσιογράφοι από όλη την Ευρώπη και από την Ελλάδα συγκεκριμένα ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ψηφίζουν για να αναδείξουν τον πολυτιμότερο νεαρό παίκτη της χρονιάς.

Ένα βραβείο το οποίο έχουν παραλάβει παίκτες όπως ο Ρούνει, ο Μέσι, ο Αγουέρο, ο Εμπαπέ και πιο πρόσφατα ο Γκάβι και ο Πέδρι. Το ιδιαίτερο είναι ότι δεν επιτρέπεται να το πάρει κάποιος ποδοσφαιριστής για δεύτερη φορά στην καριέρα του. 


Όπως έχει διαμορφωθεί το ranking από την έναρξη του Μουντιάλ στο Κατάρ, μέχρι και τα παιχνίδια που δώσανε οι ομάδες μέχρι τις 4 Ιουλίου, στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι ο Τζαμάλ Μουσιάλα. Ακολουθεί ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, και μετά ο Γκάβι. Στην τέταρτη θέση είναι ο Αντόνιο Σίλβα, ενώ την πεντάδα κλείνει ο Τσάβι Σίμονς

Σίγουρα σπουδαίο είναι ότι ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής και συγκεκριμένα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ, είναι στο top 100 της σχετικής λίστας και πιο συγκεκριμένα στην 80η θέση. Εκτός από τον Κωνσταντέλια, σαν new entry στη σχετική λίστα είναι και ο Μπαντρεντίν Μπουανανί της Νις.

Δείτε όλη τη λίστα ΕΔΩ:

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0