Football Talk

Μέσι: Τα δάκρυα του Μπέκαμ, ο πανηγυρισμός της Σερένα Ουίλιαμς και το «goat» του ΛεΜπρόν

Μέσι: Τα δάκρυα του Μπέκαμ, ο πανηγυρισμός της Σερένα Ουίλιαμς και το «goat» του ΛεΜπρόν
Tο τέλειο ντεμπούτο στην Ίντερ Μαϊάμι, σίγουρα έχει την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι.

Το ντεμπούτο του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι τράβηξε όλα τα βλέμματα του αθλητικού κόσμου. Ωστόσο, δύσκολα θα περίμενε κανείς ότι το πρώτο του ματς θα κυλήσει με ένα απευθείας φάουλ στις καθυστερήσεις του αγώνα και θα έδινε τη νίκη στην ομάδα του.

Ξεκινώντας από τον κόσμο της Αμερικής, στο γήπεδο βρέθηκε όπως ήταν λογικό ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο ίδιος, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά το γκολ που πέτυχε ο Αργεντινός.

Ο Άγγλος παλαίμαχος, έβλεπε στην ομάδα του έναν θρύλου του ποδοσφαίρου και σε συνδυασμό με τον τρόπου που κέρδισε η Ίντερ συγκινήθηκε.


Τη χαρά τους πάντως δεν μπόρεσε να κρύψουν και οι Κιμ Καρντάσιαν και Σερένα Γουίλιαμς, με τη δεύτερη να μένει «άφωνη» με το γκολ του Αργεντινού.

O ΛεΜπρόν Τζέιμς, βρέθηκε και στο γήπεδο και πριν τη σέντρα του αγώνα αγκαλιάστηκε με τον Μέσι. Μάλλον όμως δεν περίμενε ούτε ο «βασιλιάς» ότι το ματς θα έχει τέτοια εξέλιξη.

Στο γήπεδο ήταν και ο «αδερφός» του, Κουν Αγουέρο, ο οποίος είναι δίπλα στον Μέσι, σε κάθε του βήμα. Ο παλαίμαχος επιθετικός, έπιασε μία τρομερή λήψη από το γκολ του φίλου του και δεν γινόταν να μην τη μοιραστεί στα social media.

Για το ντεμπούτο του Μέσι στις ΗΠΑ, έκανε σχόλιο και ο Τόμας Μίλερ ο οποίος με τον δικό του τρόπο έδωσε συγχαρητήρια στον Αργεντινό.



Παναγιώτης Ραμαντάνης



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0