Football Talk

Άρης Λεμεσού - Ομόνοια 2-0: Ο Μαγιαμπέλα «ζωγράφισε» και ο πρώτος τίτλος της σεζόν, στους πρωταθλητές! (video)

Άρης Λεμεσού - Ομόνοια 2-0: Ο Μαγιαμπέλα «ζωγράφισε» και ο πρώτος τίτλος της σεζόν, στους πρωταθλητές! (video)
Ο Άρης Λεμεσού επικράτησε με 2-0 στον τελικό του Super Cup Κύπρου της Ομόνοιας και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στην Κύπρο και αυτό έκρινε τίτλο. Ο περσινός πρωταθλητής, ο Άρης Λεμεσού, κατάφερε να επικρατήσει με 2-0  στο Super Cup της Ομόνοιας και να πάρει το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρη Λεμεσού και Ομόνοια είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προδιαγραφές, μιας και στο πρώτο δεκάλεπτο, είχαμε τρεις τελικές προσπάθειες, χωρίς ωστόσο κάποια από αυτές να γίνει απειλητική για τους τερματοφύλακες.

Σε ένα ισορροπημένο πρώτο εικοσάλεπτο, η ομάδα της Λεμεσού ήταν αυτή που χαμογέλασε πρώτη. Στο 21' οι πρωταθλητές Κύπρου κατάφεραν με καταπληκτικό σουτ του Μαγιαμπέλα να ανοίξουν το σκορ και να πάρουν σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του Super Cup.

Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, είχε λίγες ευκαιρίες και τρεις κίτρινες κάρτες, με το παιχνίδι να γινόταν πιο σκληρό όσο περνούσε η ώρα, μιας και οι δύο ομάδες θέλανε να φτάσουνε σε ένα γκολ, για διαφορετικό λόγο. Με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, η Ομόνοια είχε την κατοχή και δύο ευκαιρίες για γκολ παραπάνω, αλλά χωρίς να απειλήσει σημαντικά την εστία του Βάνα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Άρης είχε μπει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και τα πρώτα λεπτά είχε επιχειρήσει δύο σουτ, με τον Φαμπιάνο να λέει όχι και στις δύο περιπτώσεις. Η Ομόνοια από την πλευρά της προσπάθησε και αυτή να ισοφαρίσει, αλλά ο Βάνα ήταν σε ετοιμότητα. Το πρώτο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ήταν πολύ πιο παραγωγικό σε σχέση με όλο το πρώτο μέρος.

Όσο κυλούσε το ματς, η ομάδα της Λεμεσού έδειχνε ότι είχε τον έλεγχο. Ο Άρης έφτανε πιο κοντά σε ένα δεύτερο γκολ απ' ότι η Ομόνοια στην ισοφάριση, με τον Φαμπιάνο να έδειχνε ανίκητος.

Παρόλα αυτά, στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ ο χρόνος πίεζε την Ομόνοια, οι πρωταθλητές βρήκανε και δεύτερο γκολ, με τον Στεπίνσκι να εξασφαλίζει το τρόπαιο στην ομάδα του.

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βάνα Άλβες, Σανέ, Μπρόρσον (46′ Μουσούντα), Μεντιούμπ (57′ Κάζου), Ουρόσεβιτς, Μπράουν (32′ Νίκολιτς), Σόκε (46′ Μπαμπίκα), Σπόλιαριτς, Μπαγιαμπέλα, Στεπίνσκι, Μοντνόρ (83′ Δημητρίου).

Ομόνοια (Σωφρόνης Αυγουστή): Φαμπιάνο, Μάθιους (82′ Σίμιτς), Λανγκ, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Κούσουλος (62′ Μπασιρού), Κασάμα (69′ Χαραλάμπους), Λοΐζου (62′ Ζαχαρίου), Σεμέδο, Ανσαριφάρντ, Κακουλλής (46′ Μπέζους).

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0