Football Talk

Η Super League 2 έδωσε στον ΠΟΤ Ηρακλή προθεσμία ενός μήνα

Η Super League 2 έδωσε στον ΠΟΤ Ηρακλή προθεσμία ενός μήνα

Προθεσμία 30 ημερών έχει ο ΠΟΤ Ηρακλής από το ΔΣ της Super League 2, ώστε να παραιτηθεί από την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια.

Την Τετάρτη (19/07) έγινε τηλεδιάσκεψη στην Super League 2 στην οποία αποφασίστηκε σε πρώτο πλάνο η προειδοποίηση του ΠΟΤ Ηρακλή και η απαγόρευση μεταγραφών εξαιτίας της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια.

Οι Θεσσαλονικείς με την σειρά τους θα προσφύγουν κατά αυτής της απόφασης ενώ έχουν ένα μήνα στη διάθεσή τους για να αποσυρθούν.

Όπως προβλέπει το άρθρο 35 του Κ.Α.Π.:

«Σε περίπτωση που κατά παράβαση της παρ. 1 του παρόντος άρθρου, νομικό ή φυσικό πρόσωπο προσφύγει σε πολιτικό ή διοικητικό δικαστήριο επιβάλλονται σε βάρος του οι ακόλουθες ποινές από την κατά περίπτωση διοργανώτρια ή την Ε.Π.Ο.:

α) Ομάδα που ασκεί ένδικο βοήθημα οιασδήποτε μορφής (αγωγή, αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προσφυγή, αίτηση ακυρώσεως κ.ο.κ.) τιμωρείται, με απόφαση της E.E. της διοργανώτριας αρχικά με προειδοποίηση και ποινή απαγόρευσης μετεγγραφών για την αμέσως επόμενη μετεγγραφική περίοδο. Εφόσον τριάντα (30) ημέρες μετά την επιβολή της πρώτης ποινής, παρά την προειδοποίηση επιμένει στην άσκηση του ενδίκου βοηθήματος, αποκλείεται, με νέα απόφαση της E.E. της διοργανώτριας από τους υπόλοιπους αγώνες τους πρωταθλήματος που μετέχει ή θα μετάσχει και για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζεται η παράβαση. Ειδικά όταν διοργανώτρια είναι η SUPER LEAGUE 1, σε εξαιρετικές περιπτώσεις που υφίσταται αμφισβήτηση, προ της επιβολής της ποινής στην υπαίτια ομάδα, δύναται να υποβάλει σχετικό ερώτημα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, για το αν το ασκηθέν ένδικο βοήθημα υπάγεται στην ανωτέρω απαγόρευση».

Δεν έχει ληφθεί ακόμα κάποια απόφαση άρα η SL2 θα περιμένει τις δηλώσεις συμμετοχής στις 24 Ιουλίου και ακολούθως θα ορίσει ΔΣ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0