Football Talk

Ολυμπιακός – Σαμπάχ 1-1: Η… τύχη και ο Μασούρας έσωσαν τους προβληματικούς «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός – Σαμπάχ 1-1: Η… τύχη και ο Μασούρας έσωσαν τους προβληματικούς «ερυθρόλευκους»

Η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν προβληματική στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και χρειάστηκε μεγάλη δόση… τύχης και ένα γκολ του Γιώργου Μασούρα για να έρθει το τελικό 1-1. Πολλά τα αμυντικά λάθη στο πρώτο μέρος, με τον Βολκόφ να εκμεταλλεύεται την αδράνεια των Τζολάκη και Ρέαμπτσιουκ στο 42’ και να βρίσκει δίκτυα.

Η κακή εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο, βελτιώθηκε στο δεύτερο, ωστόσο αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό για να επικρατήσει της Σαμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν, με το τελικό 1-1 να μοιάζει το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα και ο Κίνι έκαναν το ντεμπούτο τους με τα «ερυθρόλευκα» και έχουν πολύ δουλειά να καταβάλλουν εντός γηπέδου για να βοηθήσουν την νέα τους ομάδα. Το τραγικό λάθος της άμυνας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έδωσε το προβάδισα στους αντιπάλους τους, αλλά ο Γιώργος Μασούρας στάθηκε… τυχερός και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Ολυμπιακός απείλησε στο πρώτο μέρος με τον Ελ-Αραμπί στο 11’, αλλά ο τερματοφύλακας των Αζέκων κατάφερε και σταμάτησε την προσπάθεια του. Τα προβλήματα της ελληνικής ομάδας στην άμυνα ήταν εμφανή και ο Θανάσης Ανδρούτσος αποσόβησε το γκολ με… αυτοθυσία στο 35’, ανακόπτοντας την προσπάθεια του Νουρίγιεφ πάνω στη γραμμή.

Στην αμέσως επόμενη φάση, ο ίδιος παίκτης είδε τον Κωνσταντίνο Τζολάκη να τον νικάει και να διατηρεί τον δείκτη του σκορ στο 0-0, κάτι που δεν έγινε και στη φάση του 42ου λεπτού. Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έκανε λάθος γύρισμα προς τα πίσω, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης δεν συνεννοήθηκε με τους κεντρικούς αμυντικούς του και ο Βολκόφ τον απέφυγε, για να πλασάρει προ κενής εστίας.

Η εικόνα του Ολυμπιακού βελτιώθηκε αισθητά στην αρχή του δευτέρου 45λεπτου και έφτασε κοντά στο γκολ σε διαφορετικές περιπτώσεις. Ωστόσο, ούτε ο Μασούρας στο 47’, ούτε ο Γιουσέφ Ελ-Αραμπί 63’ μπόρεσαν να σκοράρουν.

Κάτι που συνέβη στο 64ο λεπτό, με τον Κώστα Φορτούνη να κάνει τη σέντρα από τα αριστερά, τον Μαροκινό σέντερ φορ να πιάνει… αέρα και τον Έλληνα εξτρέμ να σπρώχνει τη μπάλα εντός εστίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Τζολάκης (46' Πασχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ (63' Kίνι), Ντόι, Μπα (46' Ρέτσος), Ανδρούτσος (46' Ροντινέι), Μπουχαλάκης (30' Καρβάλιο), Ιμπόρα, Φορτούνης (75' Λ'ατσιος), Μπιέλ (63' Βρουσάι), Μασούρας (75' Ραμόν), Ελ Αραμπί.

Σαμπάχ: Ιμανόφ, Λέτιτς, Ιραζαμπάλ, Τσάκλα, Σεϊντέγιεφ, Ντα Σίλβα, Καμάλοφ, Ισάγιεφ, Νιερίεφ, Αλασκάροφ (54' Τιλ), Βολκόφ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0