Football Talk

Το «όνειρο μου να παίξω στην Μπαρτσελόνα» του Ζοάο Φέλιξ και η… απάντηση της Ατλέτικο

Το «όνειρο μου να παίξω στην Μπαρτσελόνα» του Ζοάο Φέλιξ και η… απάντηση της Ατλέτικο

Ο Ζοάο Φέλιξ εξέφρασε την επιθυμία του να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα, γεγονός που έκανε έξαλλη τη διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Από το πουθενά έχει δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερο… θέμα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς το βράδυ της Τρίτης (18/07) μίλησε στον Fabrizio Romano και εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί για την Μπαρτσελόνα.

«Η Μπαρτσελόνα πάντα ήταν η πρώτη μου επιλογή και θα ήθελα πολύ να παίξω εκεί. Είναι το όνειρο μου απ’ όταν ήμουν παιδί και θέλω πολύ να πραγματοποιηθεί».

Η συγκεκριμένη δήλωσε προκάλεσε δυσαρέσκεια στο εσωτερικό των Μαδριλένων, με τον Φέλιξ να δεσμεύεται με συμβόλαιο εκεί μέχρι το 2027, ενώ στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τσέλσι.

Αυτή η κίνηση ερμηνεύεται από την πλευρά των «ροχιμπλάνκος» ως μέτρο πίεσης προς εκείνους, για να συναινέσουν να παραχωρηθεί στους «μπλαουγκράνα».

«Οι μάνατζερ του παίκτη γνωρίζουν ξεκάθαρα τις απαιτήσεις μας για να συναινέσουμε στην παραχώρηση του Ζοάο Φέλιξ. Πέρα από αυτό δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι άλλο», ανέφερε ανώνυμη πηγή στη Relevo.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0