Football Talk

Αλ Κελαϊφί σε παίκτες Παρί: «Σεβαστείτε τον κόσμο που πληρώνει να σας δει, είναι μέρος της δουλειάς σας»

Αλ Κελαϊφί σε παίκτες Παρί: «Σεβαστείτε τον κόσμο που πληρώνει να σας δει, είναι μέρος της δουλειάς σας»

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, έστειλε ένα δυνατό μήνυμα στους παίκτες της ομάδας του, αναφέροντας πως πρέπει να σέβονται τους οπαδούς του συλλόγου, καθώς πληρώνουν για να τους δουν.

Μέσα στην… αναταραχή που έχει προκαλέσει ο Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν, με το τελεσίδικο που του έστειλε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί για να αποχωρήσει και την δυσαρέσκεια που εξέφρασαν οι συμπαίκτες του για την στάση του Γάλλου σταρ, ήρθε ο πρόεδρος του κλαμπ να… ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε στην Equipe και αναφέρθηκε στο πώς πρέπει να συμπεριφέρονται οι παίκτες του, στους οπαδούς της ομάδας, καθώς εκείνοι πληρώνουν για να τους δουν να αγωνίζονται.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο σύλλογος είναι μεγαλύτερος από οποιονδήποτε εδώ. Ακόμα μεγαλύτερος κι από εμένα. Περιμένω να δώσετε το 200% στις προπονήσεις. Είστε στο καλύτερο προπονητικό κέντρο στον κόσμο.

Θα πρέπει να είστε περήφανοι γι΄ αυτό και να επωφεληθείτε απ΄ αυτό. Έχετε τα πάντα για να πετύχετε εδώ. Δεν σας λείπει τίποτα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην πετύχετε. Πρέπει να δουλέψετε σκληρά. Θέλω να διασκεδάζω όταν βλέπω την ομάδα μου. Πρέπει επίσης να σέβεστε τους οπαδούς μας, τους χορηγούς μας.

Είναι όλα μέρος της δουλειάς σας. Πρέπει να είστε χαρούμενοι και περήφανοι για να το κάνετε αυτό. Η σχέση δεν ήταν πάντα εύκολη την περασμένη σεζόν, αυτό είναι αλήθεια, αλλά θέλω από το πρώτο παιχνίδι να σέβεστε τους οπαδούς. Μετά τους αγώνες θέλω να πηγαίνετε να βλέπετε τους φιλάθλους.

Πληρώνουν για να έρθουν να σας δουν, να σας υποστηρίξουν. Πρέπει να το σεβαστείτε αυτό, ακόμα κι αν είναι δύσκολο μερικές φορές».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0