Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Υπάρχει προβληματισμός, δεν περιμέναμε τέτοια εικόνα»

Γιοβάνοβιτς: «Υπάρχει προβληματισμός, δεν περιμέναμε τέτοια εικόνα»

Όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά τη φιλική ήττα από τη Ράγιο Βαγεκάνο (18/07, 1-0).

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Ράγιο Βαγεκάνο (18/07 1-0) στη Λεωφόρο, στο τελευταίο του φιλικό πριν τη «μάχη» των προκριματικών του Champions League, απέναντι στη Ντνίπρο.

Ο προπονητής των «πρασίνων», Ιβάν Γιοβάνοβιτς, φάνηκε πολύ προβληματισμένος από την εικόνα του συνόλου του, κρούοντας το «καμπανάκι», λίγες ημέρες πριν το πρώτο μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε, μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV, μετά το πέρας της αναμέτρησης:

Για το ματς:

«Δεν είναι ότι δεν έχουν σημασία τα αποτελέσματα. Μας προβλημάτισαν πολύ περισσότερα πράγματα, δεν κάναμε κάτι καλό. Ήταν κακό παιχνίδι από την μεριά μας, 7 μέρες πριν το επίσημο ματς. Δεν ήταν κάτι που περιμέναμε, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

Για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα:

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Σήμερα, με έναν πιο γρήγορο και καλό αντίπαλο, δεν παρουσιάσαμε την εικόνα που θέλαμε και είναι ένας προβληματισμός. Αλλά έχουμε 7 μέρες να διορθώσουμε τα πράγματα».

Για τις επιλογές σε πρόσωπα:

«Δεν συμφωνώ με τα γραφόμενα. Εσείς γράφετε και λέτε πράγματα για τους προπονητές. Κάθε παιχνίδι έχει διαφορετική σημασία. Σίγουρα ήταν το πιο σημαντικό της προετοιμασίας και ο προβληματισμός μας είναι ότι παρουσιαστήκαμε πολύ κατώτεροι από τις δυνατότητες που έχουμε».

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0