Football Talk

Super League: Στα γραφεία της Λίγκας η κλήρωση, λόγω της πυρκαγιάς στον Κουβαρά

Super League: Στα γραφεία της Λίγκας η κλήρωση, λόγω της πυρκαγιάς στον Κουβαρά

Η εκδήλωση για την κλήρωση της Stoiximan Super League, που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Δευτέρας (17/07) στο Island, αναβλήθηκε λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε στον Κουβαρά και θα διεξαχθεί εν τέλει στα γραφεία της Λίγκας.

Η φωτιά που έχει ξεσπάσει στον Κουβαρά έχει πλήξει τα Νότια Προάστια, με εκκενώσεις στις γύρω περιοχές και ανάγκασε την εκδήλωση της κλήρωσης της Stoiximan Super League να αλλάξει χώρο διεξαγωγής.

Αρχικώς είχε προγραμματιστεί στο Island, αλλά τελικώς θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία τη Λίγκας, με την ώρα να παραμένει ίδια (21:00). Επιπλέον, το «παρών» θα δώσουν μόνο οι εκπρόσωποι των ομάδων και το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί από την επίσημη ιστοσελίδα και τα social media της Super League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η Super League αποφάσισε, λαμβάνοντας υπόψη τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη, την αναβολή της Κλήρωσης του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League που ήταν προγραμματισμένη στο Island.

Η Κλήρωση του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League θα πραγματοποιηθεί σήμερα (21:00) στα γραφεία της Super League μόνο με τους εκπροσώπους των ομάδων και το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί από την επίσημη ιστοσελίδα και τα social media της Super League.

Κουράγιο στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτές τις κρίσιμες ώρες».

Διαβάστε νέα ως προς την πύρινη λαίλαπα, μέσα από το αναλυτικό ρεπορτάζ του www.bankingnews.gr 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0