Football Talk

Πορτογαλία - Ιταλία 0-1: Οι Azzurini πρωταθλητές Ευρώπης! (video)

Πορτογαλία - Ιταλία 0-1: Οι Azzurini πρωταθλητές Ευρώπης! (video)

Μεγάλοι νικητές στον τελικό του Eurο (16/7,0-1) ήταν οι νεαροί Ιταλοί, οι οποίο χρειάστηκαν μόλις ένα γκολ για να πάρουν τη νίκη κόντρα στην πολύ δυνατή Πορτογαλία και να στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης στην κατηγορία Κ19.


Σε ένα αρκετά απαιτητικό ματς με πολλή ένταση και από τους δύο αντιπάλους, οι Ιταλοί ήταν αυτοί που τελικά χαμογέλασαν έχοντας πάρει τη νίκη. 

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, οι Azzurini είχαν περισσότερες ευκαιρίες και στο 19ο λεπτό πέτυχαν και το νικητήριο γκολ με σκόρερ τον Καϊόντε. Ο 19χρονος αμυντικός της Φιορεντίνα πήρε την κεφαλιά και σημάδεψε το δοκάρι με την μπάλα να καταλήγει τελικά στα δίχτυα. 

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι Πορτογάλοι δεν είχαν βγάλει αντίδραση και οι Ιταλοί συνέχιζαν να πιέζουν υποχρεώνοντας τον Ριμπέιρο σε πολλές αποκρούσεις. 

Στο 79’ παραλίγο να διευρυνθεί το προβάδισμα της ομάδας του Μπολίνι, αλλά ο γκολκίπερ των αντιπάλων είπε για ακόμα μία φορά όχι σε ακόμα ένα σίγουρο γκολ. 

Μία ανάσα πριν τη λήξη (90+5’) ο Ναμπιάν έκανε μία απέλπιδα προσπάθεια να ισοφαρίσει δοκιμάζοντας ένα μακρινό σουτ το οποίο πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Μαστραντόνιο

Ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε για τελευταία φορά και οι Ιταλοί ήταν πρωταθλητές Ευρώπης στην κατηγορία Κ19. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0