Football Talk

Βέστερλο - ΠΑΟΚ 3-2: Αρκετά αμυντικά λάθη, καλή επιθετική λειτουργία αλλά… ανησυχία εν όψει Μπεϊτάρ!

Βέστερλο - ΠΑΟΚ 3-2: Αρκετά αμυντικά λάθη, καλή επιθετική λειτουργία αλλά… ανησυχία εν όψει Μπεϊτάρ!

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-2 από τη Βέστερλο, ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία. Εντοπίστηκαν αρκετά αμυντικά ζητήματα, ωστόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε καλή επιθετική λειτουργία.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους, με το φιλικό κόντρα στη Βέστερλο και την ήττα με 3-2. Ένα ματς που αποτελεί «καμπανάκι» για τους Θεσσαλονικείς, εν όψει των παιχνιδιών με τη Μπεϊτάρ, καθώς η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε ουκ ολίγα αμυντικά λάθη.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα με το γκολ του Νάρεϊ στο 4ο λεπτό, ύστερα από παράλληλη μπαλιά του Ράφα Σοάρες. Το 1-1 έγινε στο 14’, με τη Βέστερλο να βγαίνει στην αντεπίθεση και τον Ματσούο να πλασάρει σωστά τον Κοτάρσκι.

Η απόλυτη ανατροπή έγινε μόλις ένα λεπτό αργότερα (15’), με τον Κωνσταντέλια να κάνει λάθος στη μεσαία γραμμή και ο Γιόου με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Ο χορός των τερμάτων δεν σταμάτησε εκεί, όμως. Οι Θεσσαλονικείς βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης, όταν ο Νάρεϊ σέντραρε από αριστερά και ο Γκίλεκενς στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα πάνω στον Μπράντον, καταλήγοντας στα δίχτυα για το 2-2.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να κάνει αρκετά λάθη στην άμυνά του, ωστόσο έβγαινε αρκετά συχνά με αξιώσεις στην επίθεση. Στο 64’, ωστόσο, ήταν εκείνος που δέχθηκε το τέρμα, με τον Ντάτσι να πλασάρει εντός περιοχής, για να γράψει το τελικό 3-2. Έκτοτε, αμφότεροι οι προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές, με τον ρυθμό όπως είναι φυσιολογικό να πέφτει.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι, Κετζιόρα (63' Λύρατζης), Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (75' Βιεϊρίνια), Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ (63' Αντρέ Ρικάρντο), Μπράντον (77' Γκορντενζιάνι), Π. Τζίμας (63' Κανίς)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0