Football Talk

Γκιντογκάν για Μπαρτσελόνα: «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Γκιντογκάν για Μπαρτσελόνα: «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»
Απόλυτα ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στους «μπλαουγκράνα» ο Γερμανός μέσος.
Μετά από μία τρομερή χρονιά με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο αρχηγός της, Ιλκάι Γκιντιγκάν, αποφάσισε να μετακομίσει στην Ισπανία για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Όπως ανέφερε ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις ως «μπλαουγκράνα», είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Διαβάστε όσα είπε:

«Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Θυμάμαι τον εαυτό όταν ήμουν παιδί που παρακολουθούσα τη Μπάρτσα του Πεπ και τον (Φρανκ) Ράικαρντ. Από τότε ακολουθώ το σύλλογο σχεδόν σ' όλες τις χρονιές. Προφανώς, έχω έρθει εδώ μερικές φορές και τώρα νιώθω πολύ περήφανος και πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του συλλόγου.

Περιμένω να παίξουμε υπέροχο ποδόσφαιρο, νομίζω ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες στο σύλλογο, έχουμε μια πολύ νεανική ομάδα και ελπίζω ότι μπορώ, με την εμπειρία μου, να βοηθήσω τους νεότερους παίκτες να τους πάνε στο επόμενο επίπεδο. Νομίζω ότι η βάση είναι εκεί (στους νέους), πως υπάρχουν δυνατότητες, απλά πρέπει να το δείξουμε την επόμενη σεζόν και γι' αυτό ήρθα. Είμαι γεμάτος κίνητρο και έτοιμος να αφοσιωθώ στην ομάδα».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0