Football Talk

ΠΑΟΚ – Αλ Ταβόν 4-1: Ανατροπή και επιβλητική νίκη για τον «Δικέφαλο»

ΠΑΟΚ – Αλ Ταβόν 4-1: Ανατροπή και επιβλητική νίκη για τον «Δικέφαλο»

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε στην αρχή απέναντι στην Αλ Ταβόν, αλλά κατάφερε και ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και επικράτησε με 4-1. Σκόρερ για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου οι Στέφανος Τζίμας, Τόμας Μουργκ, Γιώργος Βρακάς και Λευτέρης Λύρατζης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα να εκλάβει από το φιλικό που διεξήχθη απέναντι στην Αλ Ταβόν. Ο «Δικέφαλος» βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς και τα βρήκε… σκούρα, ωστόσο κατάφερε να βρει απάντηση και να πάρει μία άνετη νίκη εν τέλει (4-1).

Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία είχε την υπεροχή στα πρώτα 20 λεπτά και αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ στο 5ο λεπτό. Ο Μετράν εκτέλεσε απευθείας το φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας για το 1-0.

Οι «ασπρόμαυροι» αντέδρασαν και πίεσαν ψηλά, κλέβοντας πολλές φορές την κατοχή στο αντίπαλο μισό και εκδηλώνοντας γρήγορες επιθέσεις. Η ισοφάριση ήρθε στο 33’, με τον Άντρια Ζίβκοβιτς να σεντράρει και τον Στέφανο Τζίμα να σκοράρει με ωραίο πλασέ στην κίνηση.

Ο Τόμας Μουργκ πραγματοποίησε το 2-1 για τον ΠΑΟΚ στο 56’, ενώ ο Γιώργος Βρακάς πέτυχε το τρίτο γκολ στο 68’, με την εκτέλεση φάουλ του 22χρονου μεσοεπιθετικού να κοντράρει στο τοίχος και να αλλάζει πορεία, προτού καταλήξει στα δίκτυα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε πέντε λεπτά αργότερα ο Λύρατζης.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Ζ. Ζίβκοβιτς (60’ Ταλιχμανίδης), Μπάμπα (70’ Λύρατζης), Νάσμπεργκ (60’ Παναγιώτου), Κουλιεράκης, Τσαούσης (60’ Βιεϊρίνια), Γιαξής, Βρακάς, Μουργκ, Αν. Ζίβκοβιτς, Ρικάρντο (60’ Κανίς, Τζίμας (45’ Γκορντεζιάνι).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0