Football Talk

Ντεπάι και Πογκμπά στο πλευρό του Μεντί: «Πως θα πάρει πίσω την καριέρα του, να δούμε πως θα ''καθαρίσει'' το όνομα του»

Ντεπάι και Πογκμπά στο πλευρό του Μεντί: «Πως θα πάρει πίσω την καριέρα του, να δούμε πως θα ''καθαρίσει'' το όνομα του»
Μηνύματα στήριξης έλαβε ο Μπενζαμέν Μεντί από τους συνδέλφους του, Πολ Πογκμπά και Μέμφις Ντεπάι, μετά την αθώωσή του για τις τελευταίες κατηγορίες περί βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης.
Ο Μπενζαμέν Μεντί αθωώθηκε και από τις τελευταίες κατηγορίες που αντιμετώπιζε για βιασμό, με τους Μέμφις Ντεπάι και Πολ Πογκμπά να του δείχνουν εμπράκτως πως βρίσκονται στο πλευρό του.

 O Ντεπάι σε ανάρτησή του στο Instagram έγραψε χρακτηριστικά:
«Μπένζαμεν Μέντι.
Ας το συζητήσουμε! Όλες οι κατηγορίες απορρίφθηκαν. Τι κάνουμε λοιπόν τώρα;
Ποιος θα βοηθήσει αυτόν τον αδερφό μας να επανέλθει; Ποιος θα είναι υπεύθυνος για τη ζημιά που έγινε στο όνομά του;
Πώς θα πάρει πίσω την καριέρα του; Πολλά χρόνια επένδυσης για να γίνεις επαγγελματίας ποδοσφαιριστής…. Και τώρα τι!?
Δεν έχω αγγίξει ποτέ αυτό το θέμα γιατί δεν ήξερα όλες τις λεπτομέρειες, αλλά του μίλησα μια φορά στο FaceTime ενώ ήταν πίσω από τα κάγκελα και τον αντιμετώπισα στο γήπεδο μερικές φορές.. Δεν είδα κανένα κακό στον άνθρωπο αυτό.
Δεν μπορούμε να δεχθούμε να συμβαίνουν αυτά σε εμάς ως αθλητές.. Ποιος θα μας υπερασπιστεί σε ώρα ανάγκης, όχι όταν η ζημιά έχει ήδη γίνει;
Μην γυρνάτε το κεφάλι σας στους ανθρώπους..»!
Ο Πογκμπά ανάρτησε φωτογραφία που κάνει βιντεοκλήση με τον Μεντί, γράφοντας:
«Αμήν!
Είμαι πολύ χαρούμενος για σένα αδερφέ... όλοι οι άνθρωποι που μιλούσαν άσχημα για σένα τώρα θέλω να τους δω να καθαρίζουν το όνομά σου. Ανυπομονώ να σε δω ξανά στο γήπεδο»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0